Clitje wrijven plassex lesbo

clitje wrijven plassex lesbo

Vandaag weer, ik zat naakt in me kamer te vingeren en kwam bija klaar, mijn hele stoel was nat van het kutvocht en ik kreunde zachtjes. Opeens kwam de bediende binnen. Van schrik wilde mijn handen voor me kut en borsten slaan, maar dat mislukte en ik viel op het tapijt. Ik viel op mijn reet en ik voelde dat mijn borsten heen en weer flubberde en zag dat ik een bos schaamhaar had. Ze pakte me kleding, legde het in de wasmand en liep weg. Het was avond en ik had al gegeten.

Ik voelde me belachelijk en ging naakt slapen. Ik had geen zin meer in vingeren en speelde wat mijn borsten. Ik werd zoals altijd 11 uur gewekt. Ik deed mijn badjas aan en liep naar beneden. Daar stond een ontbijt en zat mijn vader, hij moest half 12 werken en kwam na 12en thuis. Ik at een eitje, een boterhammetje met Nutella en dronk wat Jus d'orange. Ik ging even tv kijken en zat met wijde benen op de bank. Ik vergat dat ik alleen een badjas aanhad met niets eronder.

Ze liep langs en keek via mijn badjas naar mijn behaarde kut. Mijn vader was net weg en ze bleef kijken. Ik keek naar haar maar ze bleef kijken. Ik voelde me onprettig en liep naar boven. In de badkamer poetste ik me tanden. Ze was kennelijk achter me aan gekomen en opende de badkamer deur. Ik dacht dat ik bloed zag ofzo. En van het vingeren gister, zeg alsjeblieft niets tegen mijn vader, die zal woedend worden. Ik wilde naar de douche lopen maar struikelde en viel zonder badjas naakt op de grond met mijn benen wijd zodat je mijn bos schaamhaar zag.

Ze wilde me overeind helpen maar haar hand schoot uit, ik weet niet of ze het expres deed maar ze zat aan mijn kut. Ik dacht dat ik een glimlachje zag opkrullen, maar dat kan verbeelding zijn geweest.

Bezorg trok ze haar hand weg en vroeg: Ik schrok me dood, nu weet ik waar ik naar keek net, je schaamhaar. Stoort het je niet? Ik zou het vervelend vinden. Ik scheer me altijd. Trouwens, je hebt mooie borsten, kom maar, ik help je wel even.

Yasmin sloeg haar armen om Laura heen, trok haar heerlijke lichaam stijf tegen zich aan en draaide zich op haar rug zodat Laura bovenop haar kwam te liggen.

Ze opende haar benen om Laura's dijbeen te omsluiten. Laura kuste Yasmin's hals en schouders en bleef kussen, steeds lager tot haar lippen de erecte spitse tepels vonden. Ze zoog voorzichtig een tepel naar binnen en liet haar tongetje er cirkeltjes om draaien. Yasmin kreunde zachtjes van genot en begon met haar onderbuik tegen Laura's dijbeen te draaien terwijl haar handen haar lange rug streelden.

Laura liet de tepel los en nam de andere. Ze voelde Yasmins tepel zwellen onder haar strelende tong. Teder gaf ze een beetje in de harde spits. Yasnmin kreunde geil en legde een hand onder haar borst en begon die met trage bewegingen te kneden en omhoog te stuwen in Laura's zuigend mond, alsof ze haar zoogde. Laura kuste zich weer omhoog langs Yasmins hals en zocht haar lieve, zachte lippen.

Yasmin trok haar benen omhoog, en spalkte ze hunkerend naar contact wijdopen, zodat haar hete, natte pubes tegen Laura's dijbeen perste. Haar heupen begonnen te draaien en te stoten. Toen Yasmin haar handen op Laura's compacte ronde kontje legde en haar nog steviger tegen zich aandrukte begon ze nog heviger te zuchten en er gingen rillingen door haar hele lichaam.

Naar adem snakkend verbrak ze hun innige tongzoen. Laura voelde het verrukkelijke lichaam onder het hare sidderen van genot en lust. Haar natte sexe stootte tegen Laura's dijbeen. Met een zacht gejammer bereikte ze haar climax. Laura streelde door Yasmins goudblonde haar en kuste haar fijngevormde oorschelpje. Wat kun jij heerlijk kussen en zuigen. Je hebt een heerlijk lijf. Met haar vingertoppen streek Yasmin over haar hardgezogen tepels, nog nat van Laura's speeksel en schokte nog even na.

Ze trok Laura naar zich toe en kuste haar. Streel mijn gezicht eens met die heerlijke prammen, daarover heb ik al zo dikwijs gefantaseerd, de laatste dagen. Ze zakte iets door haar ellebogen en streek met haar tepels over Yasmins gezicht, liet haar bovenlichaam nog wat verder zakken, zodat de binnenzijden van haar borsten langs Yasmins wangen streken. Haar handen gleden zacht strelend over Laura's schouders en bovenarmen.

Laura richtte zich weer iets op en streek met haar rechter tepel langs Yasmins lippen. Verlangend opende het meisje haar mond en zoog haar borst zover mogelijk naar binnen. Laura voelde haar borsten zich spannen van wellust. Met een ploppend geluidje trok ze zich los uit de zuigende mond en bood Yasmin haar andere tepel aan.

Ze genoot van Yasmin's zachte lippen en haar warme, liefkozende tong, die rond haar harde tepel streelde en ze voelde Yasmins handen langs de binnenkant van haar dijbeen omhoogstrelen.

Liefkozende vingers beroerden nu haar gladde zachte perzik. Laura voelde hevige trekkingen door haar kutje gaan, het begin van een orgasme. Haar clitoris wipte oncontroleerbaar tussen haar labia op en neer. Yasmin's mond en tong bleven haar tepels liefkozen en haar vingers verkenden Laura's kutje, echter zonder haar schaamlipjes te raken, Yasmin wist precies hoe Laura's extase nog wat te rekken. Ze legde nu haar handen op Laura's billen en en trok haar onderlichaam naar zich toe.

Yasmin liet haar buikspieren golven onder die hete, natte aanraking. Oh lekkere hete, natte kut op mijn buik. Maak me maar lekker nat. Ja wrijf je kutje maar lekker over mijn buik. Haar handen gleden omlaag langs Laura's gladde rug, over haar billen, zachte vingertopjes verkenden haar bilspleet. Toen ze met twee vingers het gevoelige plekje tussen Laura's kutspleetje en haar kontgaatje begon te masseren kwam Laura al snel met onderdrukt gekreun klaar.

Omhoogschokkend kwam ze los van Yasmins buik. Yasmin voelde Laura's lichaamssap op haar buik druppen en met haar vrije hand smeerde zij het glibberige vocht uit over haar huid. Ze sloeg haar armen om Laura heen en trok haar nog naschokkende lichaam tegen het hare. Hun monden vonden elkaar weer en ze kusten elkaar heel verliefd. Yasmins handen streelden sensueel haar omhooggestoken ronde billen en Laura voelde zich nog net zo geil als voor het orgasme. Yasmin legde haar handen boven haar hoofd en genoot met halfgesloten ogen van Laura's tedere liefkozingen.

Laura's strelingen verplaatsten zich naar haar zachte, vlakke buik, nog glibberig van Laura's afscheiding, en nog lager, naar haar ronde venusheuveltje met het zachte, goudblonde donsje. Laura liefkoosde deze zachte welving genietend en Yasmin spreidde uitnodigend haar lange ronde dijen. Heel teder legde Laura haar hand over Yasmin's heerlijke perzik - de middelvinger over de hete, glibberig natte vore.

Haar kutje was net als het hare geheel glad en haarloos. Yasmins ademhaling werd dieper en sneller. Genietend streelde Laura's vingertopje de strak gezwollen labia. Yasmin kreunde instemmend en draaide haar kut verlangend tegen de liefkozende vinger. Ze verlangde ernaar binnengedrongen te worden. Voorzichtig liet Laura haar vinger naar binnen glijden. Het voelde heel vertrouwd, maar toch ook zo anders. Ga lekker diep, schat. Laura's vinger begon langzaam in haar te bewegen.

Haar vinger stootte niet snel op en neer, zoals een man zou doen, maar maakte een trage, roerende beweging. Yasmin genoot intens van het lieve, tedere binnendringen van Laura's slanke, lange vinger diep in haar heet kloppende vagina. Laura's vingertopje zocht Yasmins plasgaatje en begon heel lichtjes rond en over dat gevoelige plekje te strijken, precies zoals ze het bij zichzelf graag deed.

Yasmin's ademhaling ging steeds sneller en Laura verhoogde geleidelijk het tempo van haar vingeren. Yasmin's handen gleden nu over haar borsten, haar vingertoppen plukten aan haar tepels, haar billen gingen omhoog en haar heupen begonnen wellustig te draaien. Ze slaakte kleine, hoge geluidjes. Laura vond het heerlijk opwindend te zien hoe Yasmin haar eigen borsten streelde. Aan het samenknijpen van het nauwe kutje rond haar vinger kon Laura het orgasme voelen aankomen.

Laura genoot van het steeds heviger pulseren van Yasmins kutje rond haar vinger. Met zachte kreetjes bereikte haar vriendinnetje het hoogtepunt. Toen het meisje weer geheel ontspannen was trok Laura langzaam haar vinger terug en stak hem in haar mond terwijl ze Yasmin uitdagend in haar mooie blauwgroene ogen keek.

Bij dit lieflijke meisje, dat net zo heet was als zijzelf, voelde ze geen enkele remming meer en ze sprak uit wat in haar opkwam. Ze sloeg haar arm om Laura's hals en kuste haar lippen die week en warm van wellust waren. Yasmin glimlachte en knikte. Ze sprong snel van het bed om twee glazen spumante-wijn in te schenken die ze die middag hadden gekocht. Naakt met in elke hand een glas stond ze voor het grote bed. Verlekkerd keek Yasmin naar haar op.

Laura's gracieuze naakte lijf was een lust voor het oog. Haar beeldschone borsten waren hoog ingeplant, stevig en vol, maar beslist niet hangend. Haar buik was strak en glad en haar venusheuvel was slechts bedekt met een transparant vlasblond donsje. Haar kutje was welgevormd als een perzik, de kleine strakgezwollen schaamlipjes glinsterden van opwellend kutsap. Yasmin drukte haar neus even in Laura's schaamhaartjes een snoof diep haar opwindende kutgeur op.

Naast elkaar zittend nipten ze van hun wijn. Yasmin hield haar glas schuin tegen Laura's tepel, zodat die even in het tintelende koele vocht werd gedompeld. Ze nam de natte en met koolzuurbelletje bedekte spits tussen haar lippen, zoog er ritmisch aan en liet hem met een plopje weer gaan.

Laura genoot en doopte haar andere tepel in haar eigen glas. Met haar hand uitnodigend onder haar borst liet ze Yasmin nogmaals langdurig zuigen terwijl haar tong over de harde tepel flitste. Haar handen gleden naar Laura's warme, ronde billen. Laura genoot, zo heerlijk waren haar borsten nog nooit verwend. Mannen zogen vaak te hard of beten in een tepel voordat ze zo geil was dat een beetje pijn juist lust opwekte. Ze frunnikten al aan je kut voordat die helemaal nat en week was geworden.

Vaak was Laura daarop al afgeknapt en liet de rest maar over zich heenkomen, zonder echt te genieten. Ze wist niet beter dan dat je alleen door met je zelf te spelen, werkelijk bevredigd kon worden. Zoals in de weekends in haar behaaglijke fauteuil.

Yasmins zachte warme mond rond haar tepels en de voorzichtig tastende, tedere vrouwenvingers die de diepe kloof tussen haar billen verkenden, waren een volkomen nieuwe sensatie. Hete rillingen gingen door haar buik en haar schaamlippen kriebelden door het vocht dat er tussen opwelde, telkens wanneer Yasmins vinger even lichtjes en terloops over haar gevoelige kontgaatje streek. Yasmin gaf haar tepel nog een kusje, nam een laatste slokje wijn en hief haar lieve gezicht op naar Laura.

Ze kusten elkaar langdurig, verstrengeld in elkaars armen, traag heen en weer wiegend. Laura proefde de wijn in Yasmin's mond en streelde genietend haar borsten tegen die van haar vriendin.

Yasmin's vingertoppen streelden haar lendenkuiltjes en Laura's handen betastten Yasmin's veerkrachtige billen. Toen ze zich eindelijk uit hun omhelzing losmaakten, pakte Laura de glazen die nog op het bed lagen. In deze ongegeneerde, alles onthullende houding zou ze zich nooit aan een man vertoond hebben, maar bij Yasmin voelde ze geen enkele gene.

Ze genoot van Yasmins opgewonden ademhaling, die warm over haar meest intieme plekjes streek. Yasmin liefkoosde genietend de heerlijke rondingen van de volmaakt mooie billen en snoof verrukt Laura's zilte meisjesgeur op.

Haar handen gleden over Laura's heupen naar haar strakke buik. Laura's uitdagende positie gaven haar de gelegenheid om haar intieme openingen van heel dichtbij te bewonderen. Ze keek gefascineerd naar Laura's delicate, lichtrose gaatje.

Ze had er net nog heel licht over gestreken met haar vingertopje en Laura had niet laten merken dat ze die aanraking niet op prijs stelde.

Yasmin zelf had nog nooit iemand toegestaan haar daar aan te raken. Ze bracht haar mond tot een centimeter voor Laura's kontgaatje, tuitte haar lippen en blies zachtjes. Het gaatje ontspande tot een kleine cirkel en trok zich weer samen. Ze legde haar beide handen op Laura's billen, haar duimen aan weerszijden van haar aarsje. Met trage bewegingen begon ze de strakke billen te kneden, waarbij haar duimen telkens het kontgaatje opentrokken. Laura steunde zachtjes en haar kutje begon zich als vanzelf open te persen en weer samen te trekken, op het ritme van Yasmins knedende handen.

Telkens als het rose kelkje zich opende welde er helder vocht op uit Laura's kutje en droop op Yasmins dijen. Yasmin leunde wat naar voren, liet haar handen over Laura's rug glijden en drukte haar borsten tegen haar billen.

Wellustig begon Laura met haar billen tegen Yasmins strelende borsten te draaien. Yasmins handen vonden Laura's borsten, die in deze positie heerlijk met zich lieten spelen. Laura drukte zich ietsje omhoog, zodat haar borsten vrij kwamen van het bed en Yasmin er gemakkelijk haar handen onder kon leggen.

Genietend zag ze toe hoe Yasmins sierlijke handen haar prachtige busten bevoelden; niet het gretige, ruwe graaien en kneden, dat ze zo gehaat had, maar oneindig tedere liefkozingen, bedoeld om haar genot te verschaffen.

Yasmin schoof weer wat naar achteren en begon Laura's billen te overdekken met tientallen kusjes en beetjes wat haar zachte kreetjes van genot ontlokte. Yasmin zag haar verleidelijke kontgaatje zich telkens samentrekken en weer ontspannen, een bijzonder opwindend gezicht en ze zou er graag een kusje op drukken, maar durfde nog niet echt.

Ze begon Laura's opengesperde bilspleet bovenin te kussen en te likken en ging heel langzaam naar beneden. Laura genoot er hoorbaar van, dus toen ze daar aangekomen was, besloot ze brutaal te zijn en drukte ze haar lippen vol en stevig op Laura's kontgaatje en liet haar tongetje er over spelen. Laura liet een kreetje van verrukking horen. Nog nooit had iemand anders aan haar meest intieme opening mogen komen.

Alleen zijzelf vingerde zich tijdens het masturberen wel eens in haar nauwe anusje om eens extra lekker klaar te komen.

Yasmin's brutale tongpuntje kietelde heerlijk nat en warm in haar anusje en wellustig draaide ze het tegen tegen de zachte, kussende mond. Oh wat maak je me geil! Yasmin voelde hoe het gatje zich openperste onder haar tongpuntje en stootte ritmisch in het weke centrum. Yasmin wist dat ze nu door moest gaan met het kussen en likken van Laura's krampende gaatje en ze draaide intussen Laura's harde tepels stevig tussen haar vingers.

Hevig schokkend bereikte Laura haar climax. Yasmin legde haar handen om de gezwollen borsten en legde haar wang tegen vochtige, warme bilspleet tot Laura weer wat op adem was gekomen- toen stond ze op om Laura's glas nog eens te vullen.

Ze reikte Laura, die nu weer ontspannen achterover in de kussens lag, haar glas aan. Laura blies een lok lichtblond haar van haar lippen en zei "Zoiets heb ik nog nooit gevoeld en ik zou nooit geloofd hebben dat ik zo klaar kon komen. Laura dronk haar glas leeg en ging achter Yasmin zitten. Ze vouwde haar handen samen voor Yasmin's buik en trok haar begerig tegen zich aan. Haar borsten drukten tegen Yasmins rug en haar venusheuveltje drukte in haar bilspleet.

Yasmin draaide haar hoofd en kuste haar. Ik wil graag naar mezelf kijken als jij me streelt. Daarna ging ze weer geknield voor Laura zitten en vleide zich met een genietende zucht tegen het achter haar zittende meisje aan, haar dijen zo ver mogelijk uitelkaar om Laura via de spiegel een goed uitzicht te bieden op haar verleidelijk mooie kutje.

Ze was verrukt - alles wat haar opwond en wat ze nooit aan iemand zou durven toegeven, bleek ook Yasmin op te winden. Yasmin gaf haar een verliefde glimlach in de passpiegel en draaide haar hoofd om, om Laura te kussen. Oh ja, ik zal je heerlijk verwennen en dan zul je bij me blijven slapen. En dan gaan we 's morgens samen in mijn ligbad om nog eens lekker te vrijen. Ik dacht dat het er niet meer van zou komen.

Oh pak me maar lekker, alles is voor jou. Ik heb me nog nooit eerder bij iemand zo prettig en zo vrij gevoeld. Ik ben verliefd op jou, lieve, mooie Lauri. Laura's vingers plukten voorzichtig aan haar opstaande dieproze tepels. Yasmin keek Laura aan in de spiegel en zei zacht: Yasmin kreunde van geilheid en draaide wellustig haar billen tegen Laura's onderbuik. Je weet precies wat ik lekker vind. Laura's handen gleden nu over haar buik.

Met haar vingers trok ze cirkeltjes rond haar kleine navel om daarna nog verder te zakken naar Yasmin's fraai gewelfde venusheuveltje. Verliefd streelden haar vingers door Yasmin's zachte goudblonde donshaartjes. In de spiegel zag Laura hoe Yasmin's schaamlipjes zich telkens openden en weer samentrokken, waarbij er steeds weer wat vocht met kleine luchtbelletjes opwelde.

Yasmin was bloedgeil en totaal ongeremd. Zeg vieze woordjes schat. Zeg me waar je geil van wordt. Kijk eens hoe geil je me maakt. Laura kuste haar oor en mompelde zachtjes: Ik wil zien hoe je sapje door je bilspleet druipt. Laura plaatste haar vingertoppen aan weerszijden van Yasmin's glinsterend natte spleet en trok haar kutje nog verder open.

Yasmin's erecte bleekroze clitoris stond parmantig omhoog. Laura begon nu teder met haar vingertoppen over Yasmin's schaamlippen te strelen en rondjes te draaien om de stijve clitoris. Yasmin streelde nu haar eigen borsten en buik, wat Laura erg opwond.

Ik vind het zo geil om te zien hoe je met je zelf speelt. Ze schoof haar vinger diep haar kut in, bewoog hem traag op en neer terwijl ze Laura verlangend en uitdagend aankeek in de spiegel. Laura's vingertoppen spreidden Yasmins kutje verder open.

Ze was volkomen verrast door Yasmins geile gebaar. Ga je lekker in je geile pruimpje? Yasmin maakte een zacht instemmend geluidje en murmelde: Vind je het lekker om te zien hoe ik mezelf vinger? Ik wil je weer heet maken en klaar laten komen. Ik wil alles doen wat jij lekker vind. Daarna bracht ze haar hand omhoog bij haar schouder en hield haar natte vinger voor Laura's mond. Gretig zoog Laura de zilt smakende vinger naar binnen. Haar sexe klopte van opwinding.

Mijn pruimpje sopt van het nat. Maar eerst zal ik jou eens lekker laten komen. Ze liet haar middelvinger bij Yasmin naar binnen glijden. Yasmin zag geboeid in de spiegel hoe Laura's vinger baar haar naar binnendrong.

Ze lag heerlijk ontspannen achterover, haar benen zo wijd mogelijk gespreid, haar handen samengevouwen in haar nek. Terwijl Laura met haar linkerhand met Yasmin's clitje bleef spelen, trok ze de vinger van haar rechterhand uit haar kutje en verplaatste hem naar het glibberig natte anusje.

Yasmin zag en voelde hoe Laura's vinger zachtjes haar gaatje beroerde en verlangend perste zij het open. Alle taboes waren nu verdwenen, ze verlangde ernaar Laura's vinger diep in haar anus te voelen en als Laura het niet uitzichzelf deed, zou ze haar erom vragen.

Laura's vingertopje streelde cirkeltjes rond haar kontgaatje en rustte dan op het gevoelige centrum. Laura voelde hoe de sluitspier zich ontspande en opende onder haar vingertopje. Heel langzaam en voorzichtig duwde ze haar vinger het nauwe anusgaatje binnen. Beide meisje ademden zwaar en keken gespannen in de spiegel hoe Laura's vinger teder Yasmins nauwe poepgaatje binnendrong. Yasmin hijgde van verrukking en schoof haar kontje hunkerend naar voren tot Laura's vinger er helemaal in verdwenen was.

Laura genoot van het ritmische spannen en ontspannen van Yasmin's sluitspier rond haar vinger. Ze maakte trage, roerende bewegingkjes in Yasmins warme binnenste.

Langzaam trok ze haar vinger helemaal terug om opnieuw naar binnen te gaan. Het meisje zette zich schrap op haar hielen, tilde haar billen op tot alleen Laura's vingertopje nog in haar achterste stak en liet zich daarna weer, wellustig met haar billen draaiend, op de omhooggestoken vinger zakken.

Met haar andere hand vingerde Laura Yasmin diep in haar kutje. Ik kom zo, lieverd, nog heel even en ik ga komen. Lekker diep en snel in mijn kont.

Laura trok nu haar vinger terug uit Yasmin's kutje en begon heel zachtjes haar clitoris te beroeren. Ze stootte haar vinger steeds sneller in Yasmin's nauwe kanaal. Kreunend en hevig met haar billen naar achteren stotend kwam Yasmin klaar. Haar sluitspier knelde krampachtig rond Laura's draaiende vinger. Toen Yasmin uitgehijgd was kusten ze elkaar langdurig.

Laura's vinger stak nog diep in Yasmin's achterste, pas toen ze voelde dat de verkrampte sluitspier zich weer ontspande, trok ze heel langzaam en voorzichtig haar vinger weer terug.

.

Clitje wrijven plassex lesbo

Escort service zeeland meesteres zeeland Clitje wrijven opa homo sex Om het orgasme nog wat langer te laten duren vingert ze haar clitje. Geile bi babes hebben kinky lesbo sex voor de webcam. .. zwanger neger bondage plassex gay spuiten cartoon shemale homo tieten. Plassex, Geile vrouwen en meiden doen aan kletsnatte pissex. Sexfilms en Vrouwen houden een plassex feest . Tijdens het plassen wrijft ze over haar clit. Lesbische Squirt Sexfilms. Geniet van een heleboel Lesbische Squirt sexfilms geordend volgens populariteit. Ontelbaar gratis sex op alle soorten apparaten.

: Clitje wrijven plassex lesbo

Negerin in lingerie goedkope escort rotterdam 947
Naakt turnen zuigen aan penis 630
Meesteres zoekt slaaf gratis a Als ze bijna haar climax bereikte, drukte ze haar wijsvinger diep in haar nauwe, glibberige poepgaatje en bewoog die, eerst langzaan, maar gaandeweg steeds sneller op en neer. Het beeld van haar mooie naakte vriendin met wijdgespreide benen, clitje wrijven plassex lesbo, plassend op de toiletpot en het sissende geluid van de urinestraal had Laura bloedgeil gemaakt. Heel teder legde Laura haar hand over Yasmin's heerlijke perzik - de middelvinger over de hete, glibberig natte vore. Groente in kut geile pjes gratis bewoog Laura Yasmins borst wat omhoog en draaide met haar tepel cirkeltjes rond haar clitje. Hete lust rilde door haar onderbuik en ze voelde haar clitoris zwellen. Haar buik was strak en glad en haar venusheuvel was slechts bedekt met een transparant vlasblond donsje.
Man die zichzelf pijpt mastuberend meisje Milf heerlen sex contact friesland
Clitje wrijven plassex lesbo Den haag prive ontvangst liefdevolle sex

Met beide wijsvingers streelde Laura haar gevoelige lipjes, tot haar lieflijke kutkelkje zich vulde met dik, helder vocht, dat traag en kriebelend in de kloof tussen haar billen liep. Uiterst langzaam schoof ze dan haar middelvinger haar hete vagina in en uit, terwijl haar wijsvinger over haar anus streek. Zachtjes steunend perste Laura haar anus open en met haar vingertopje streek ze heel zachtjes over het cirkeltje van haar sluitspier die nat en glibberig was van haar kutsappen en schoof haar vinger vervolgens langzaam diep in haar warme, nauwe poepgaatje.

Daarna begon ze met de wijsvinger van haar andere hand haar harde clit te omcirkelen terwijl haar andere vinger diep in haar kontje roerde en stootte. Als haar wellust steeg trok ze haar vinger terug uit haar anus. Ze legde haar vinger onder haar neus en snoof wellustig de opwindende muskusgeur op.

Dan greep ze naar een gereedliggende slanke en geribbelde vibrator. Ze zette het apparaatje aan een streelde met de trillende top over haar wijd opengesperde, uiterst erogene anusgaatje. Om hem goed glad te maken liet ze hem eerst even diep in haar vagina glijden. Dan zette ze de ronde punt op haar aarsje en schoof de vibrator heel traag haar gretige kontje in.

Als de trillende staaf bijna geheel verdwenen was, en niet meer te horen was, liet ze hem los en keek in de spiegel hoe hij heel langzaam weer naar buiten kwam.

Elke ribbel die haar sluitspier passeerde deed haar sidderen van genot. Als hij er bijna uitviel, drukte ze hem weer naar binnen. Intussen speelde haar andere hand nog steeds met haar soppende kutje en haar wippende clitoris. Als Laura kreunend en schokkend klaar kwam, schoot met een floppend geluidje de vibrator haar persende anus uit.

In de spiegel zag ze hoe het vocht uit haar krampende kutje in haar nog wijdopenstaande kontgaatje lekte. Drie dagen had ze dit al gemist en de voortdurende aanwezigheid van de beeldschone Yasmin had haar seksuele verlangen slechts versterkt. Hoewel ze zichzelf nooit als lesbisch beschouwd had, moest ze nu onder ogen zien dat ze in feite verliefd was geraakt op haar vriendin.

Ze hadden afgesproken niet preuts te doen en zodoende hadden ze elkaar al vele malen naakt gezien. Alleen als ze van de w. Maar toen ze die avond voor ze naar bed gingen in de badkamer haar tanden stond te poetsen - ze had zich al uitgekleed om te gaan douchen - was Yasmin ook geheel naakt de kleine badkamer binnengelopen en ging op de w. Het beeld van haar mooie naakte vriendin met wijdgespreide benen, plassend op de toiletpot en het sissende geluid van de urinestraal had Laura bloedgeil gemaakt.

Toen Yasmin uitgeplast was, depte ze uitgebreid haar kutje droog met toiletpapier. In de spiegel van de wastafel kon Laura alles zien. Daarna was Yasmin opgestaan en trok de w. Had Yasmin haar misschien willen uitdagen? Had zij misschien de zelfde gevoelens voor haar. De sfeer tussen de beide meisjes was in de afgelopen dagen uitdagend en erotiserend geworden.

Laura had nog nooit met een andere vrouw gevrijd, maar al een paar nachten had ze gefantaseerd hoe het zou zijn om Yasmins ranke, naakte lichaam tegen zich aan te voelen, haar sensuele mond te kussen en haar gave ronde billen te strelen.

Nadat Laura zich gedoucht had was ze de kamer ingegaan. Yasmin leek al te slapen, haar mooie goudblonde lokken lagen uitgewaaierd over het kussen en haar korte zijden nachthemdje was wat omhooggeschoven; ze had geen slipje aan zodat haar fraaie, gladde, ronde meisjesbillen onbedekt waren. Het bed werd zwak verlicht door een klein leeslampje boven het hoofdeinde.

Laura trok haar nachthemdje aan en stapte voorzichtig in bed naast haar vriendin. Yasmin leek diep in slaap. Laura werkte zich langzaam naar het voeteneind van het grote bed, tot haar gezicht ter hoogte van Yasmins ontblote achterste lag. Yasmin lag op haar linker zijde en had haar rechterbeen hoog opgetrokken, zodat haar kut en haar kleine, welgevormde anus duidelijk zichtbaar waren. Haar schaamlipjes waren gezwollen en glinsterden van het nat.

Zou Yasmin van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben en had ze gemasturbeerd terwijl Laura zich aan het douchen was? Laura snoof de warme, prikkelende geur van vrouwelijke opwinding op die uit Yasmins vochtige bilspleet opsteeg. Hete lust rilde door haar onderbuik en ze voelde haar clitoris zwellen. Zuchtend schoof ze weer omhoog en legde haar hoofd op haar kussen. Haar hand ging onder haar nachthemdje en gleed langs de gladde binnenkant van haar iets opgetilde dijbeen naar haar vrouwelijkheid.

Haar kutje gloeide en was glibberig nat. Ze liet even haar wijsvinger tussen de dikgezwollen schaamlipjes glijden. Haar clitoris had zich geheel opgericht. Met het topje van haar wijsvinger gaf ze er een paar kleine tikjes op. Ze hijgde van wellust. Als ze even doorging zou ze klaarkomen. Ze durfde niet verder te gaan en trok haar vinger gefrustreerd weer terug. Ze overwoog om naar de badkamer te gaan en zich zittend op de toiletpot te vingeren om uiteindelijk al plassend klaar te komen, een techniek die ze al van af haar vijftiende jaar toepaste; Het was een genot om alles te laten lopen terwijl je klaarkwam.

Maar ze had behoefte aan meer dan louter lichamelijke bevrediging; ze verlangde naar aanraking door een andere vrouw. Sex met de weinige mannen die ze gehad had, was altijd teleurstellend geweest. Mannen had ze altijd te gretig en te ruw ervaren, nadat hun eigen lust bevredigd was, verloren ze algauw hun interesse en Laura, die wel meerdere malen achter elkaar kon klaarkomen als ze met zichzelf speelde, bleef onbevredigd achter.

Ze wist wel zeker dat een vrouw nooit zo met een andere vrouw zou omgaan. Ze zuchtte diep en keek naar het sexy meisje dat naast haar lag.

Yasmins halfontblote borsten gingen met haar ademhaling op en neer. Een tepel was zichtbaar: Wat verlangde ze ernaar om haar hand even op zo'n volmaakte ronding te leggen. Ze trok haar zijden hemdje op tot aan haar navel en schoof naar Yasmin toe zodat haar onderbuik zacht tegen Yasmins blote billen drukte. De aanraking van de zachte, veerkrachtige rondingen deden Laura's buik gloeien. Vocht uit haar kutje liep kriebelend langs haar dijbeen.

Zachtjes legde ze haar hand op Yasmins taille. Ze slaakte een trillende zucht van opwinding. Ze bewoog haar hand omhoog tot ze de zwelling van Yasmins rechter borst voelde. Laura voelde haar wellust stijgen toen Yasmin zachtjes kreunde en haar warme achterste tegen Laura ontblote venusheuvel wreef.

Laura wachtte even tot Yasmins ademhaling weer regelmatig werd en schoof voorzichtig haar hand nog wat hoger, totdat ze Yasmins gehele borst omvatte. Ze liet haar hand doodstil en heel licht op Yasmins heerlijke, warme ronding rusten. De harde tepelspits drukte door de dunne zijde in haar handpalm. Voorzichtig drukte ze een kusje op Yasmins naakte schouder. Plotseling voelde ze Yasmins hand over de hare strelen, en haar hand steviger tegen de volle, warme borst aandrukken.

Wil je soms vrijen, Laura? Yasmin draaide zich op haar andere zijde, haar gezicht vlak bij dat van Laura. Haar ademhaling was snel en diep, haar borsten zwoegden op en neer. Ze pakte Laura bij de pols een legde haar hand weer op haar borst. Toen ik merkte dat je naar beneden schoof om naar mijn billen te kijken heb ik me slapend gehouden; ik was bang dat je niet verder zou gaan, als je zou merken dat ik wakker was. Ik ben zo geil. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan, maar ik heb er wel vaak aan gedacht de afgelopen dagen.

Toen je daarstraks zo bloot bij de wastafel stond kon ik haast niet van je afblijven. Je bent zo ontzettend sexy. Zullen we vrijen, of in ieder geval samen masturberen? Snel en wat onhandig drukte ze Yasmin een kus op de mond. Haar lippen waren verrassend zacht en warm. Ze kusten elkaar nogmaals terwijl ze haar hand over Yasmins andere borst legde.

Haar borst was warm, stevig en satijnzacht, haar spits toelopende tepel was stijfgezwollen. Ze voelde Yasmins hand onder haar hemdje glijden, strelend over haar buik omhoog naar haar borsten. Laura zuchtte diep en genoot van de warme, liefkozende hand over haar naakte borst. Yasmins duim streek zacht over haar gevoelige tepel.

Laura hijgde en knikte. Ja, ik wil met je vrijen, lieve schat. Ik ben helemaal voor jou. Yasmin begon haar op de mond te kussen en haar handen gleden over Laura's gespannen borsten. Hun kussen, eerst kort en verkennend, werden steeds langer. Laura voelde Yasmins tongpuntje langs haar lippen strelen; ze opende haar mond en hun tongen vonden elkaar. Ze pakte de zoom van Yasmin's hemdje en trok het omhoog. Ze wilde zich weer naast Laura vleien, maar die hield haar tegen. Naakt lagen ze in elkaars armen, heet zuchtend en lieve woordjes fluisterend.

Genietend wreven de beeldschone, jonge nymphen hun volle, stevige borsten tegen elkaar aan. Hun ronde venusheuveltjes streelden elkaar. Yasmin sloeg haar armen om Laura heen, trok haar heerlijke lichaam stijf tegen zich aan en draaide zich op haar rug zodat Laura bovenop haar kwam te liggen. Ze opende haar benen om Laura's dijbeen te omsluiten.

Laura kuste Yasmin's hals en schouders en bleef kussen, steeds lager tot haar lippen de erecte spitse tepels vonden. Ze zoog voorzichtig een tepel naar binnen en liet haar tongetje er cirkeltjes om draaien. Yasmin kreunde zachtjes van genot en begon met haar onderbuik tegen Laura's dijbeen te draaien terwijl haar handen haar lange rug streelden. Laura liet de tepel los en nam de andere. Ze voelde Yasmins tepel zwellen onder haar strelende tong.

Teder gaf ze een beetje in de harde spits. Yasnmin kreunde geil en legde een hand onder haar borst en begon die met trage bewegingen te kneden en omhoog te stuwen in Laura's zuigend mond, alsof ze haar zoogde. Laura kuste zich weer omhoog langs Yasmins hals en zocht haar lieve, zachte lippen. Yasmin trok haar benen omhoog, en spalkte ze hunkerend naar contact wijdopen, zodat haar hete, natte pubes tegen Laura's dijbeen perste.

Haar heupen begonnen te draaien en te stoten. Toen Yasmin haar handen op Laura's compacte ronde kontje legde en haar nog steviger tegen zich aandrukte begon ze nog heviger te zuchten en er gingen rillingen door haar hele lichaam. Naar adem snakkend verbrak ze hun innige tongzoen. Laura voelde het verrukkelijke lichaam onder het hare sidderen van genot en lust. Haar natte sexe stootte tegen Laura's dijbeen. Met een zacht gejammer bereikte ze haar climax.

Laura streelde door Yasmins goudblonde haar en kuste haar fijngevormde oorschelpje. Wat kun jij heerlijk kussen en zuigen. Je hebt een heerlijk lijf. Met haar vingertoppen streek Yasmin over haar hardgezogen tepels, nog nat van Laura's speeksel en schokte nog even na.

Ze trok Laura naar zich toe en kuste haar. Streel mijn gezicht eens met die heerlijke prammen, daarover heb ik al zo dikwijs gefantaseerd, de laatste dagen. Ze zakte iets door haar ellebogen en streek met haar tepels over Yasmins gezicht, liet haar bovenlichaam nog wat verder zakken, zodat de binnenzijden van haar borsten langs Yasmins wangen streken. Haar handen gleden zacht strelend over Laura's schouders en bovenarmen. Laura richtte zich weer iets op en streek met haar rechter tepel langs Yasmins lippen.

Verlangend opende het meisje haar mond en zoog haar borst zover mogelijk naar binnen. Laura voelde haar borsten zich spannen van wellust.

Met een ploppend geluidje trok ze zich los uit de zuigende mond en bood Yasmin haar andere tepel aan. Ze genoot van Yasmin's zachte lippen en haar warme, liefkozende tong, die rond haar harde tepel streelde en ze voelde Yasmins handen langs de binnenkant van haar dijbeen omhoogstrelen. Liefkozende vingers beroerden nu haar gladde zachte perzik. Laura voelde hevige trekkingen door haar kutje gaan, het begin van een orgasme. Haar clitoris wipte oncontroleerbaar tussen haar labia op en neer.

Yasmin's mond en tong bleven haar tepels liefkozen en haar vingers verkenden Laura's kutje, echter zonder haar schaamlipjes te raken, Yasmin wist precies hoe Laura's extase nog wat te rekken.

Ze legde nu haar handen op Laura's billen en en trok haar onderlichaam naar zich toe. Yasmin liet haar buikspieren golven onder die hete, natte aanraking. Oh lekkere hete, natte kut op mijn buik. Maak me maar lekker nat. Ja wrijf je kutje maar lekker over mijn buik. Haar handen gleden omlaag langs Laura's gladde rug, over haar billen, zachte vingertopjes verkenden haar bilspleet. Toen ze met twee vingers het gevoelige plekje tussen Laura's kutspleetje en haar kontgaatje begon te masseren kwam Laura al snel met onderdrukt gekreun klaar.

Omhoogschokkend kwam ze los van Yasmins buik. Yasmin voelde Laura's lichaamssap op haar buik druppen en met haar vrije hand smeerde zij het glibberige vocht uit over haar huid. Ze sloeg haar armen om Laura heen en trok haar nog naschokkende lichaam tegen het hare. Hun monden vonden elkaar weer en ze kusten elkaar heel verliefd. Yasmins handen streelden sensueel haar omhooggestoken ronde billen en Laura voelde zich nog net zo geil als voor het orgasme.

Yasmin legde haar handen boven haar hoofd en genoot met halfgesloten ogen van Laura's tedere liefkozingen. Laura's strelingen verplaatsten zich naar haar zachte, vlakke buik, nog glibberig van Laura's afscheiding, en nog lager, naar haar ronde venusheuveltje met het zachte, goudblonde donsje. Laura liefkoosde deze zachte welving genietend en Yasmin spreidde uitnodigend haar lange ronde dijen.

Heel teder legde Laura haar hand over Yasmin's heerlijke perzik - de middelvinger over de hete, glibberig natte vore. Haar kutje was net als het hare geheel glad en haarloos.

Yasmins ademhaling werd dieper en sneller. Genietend streelde Laura's vingertopje de strak gezwollen labia. Yasmin kreunde instemmend en draaide haar kut verlangend tegen de liefkozende vinger. Ze verlangde ernaar binnengedrongen te worden.

Voorzichtig liet Laura haar vinger naar binnen glijden. Het voelde heel vertrouwd, maar toch ook zo anders. Ga lekker diep, schat. Laura's vinger begon langzaam in haar te bewegen. Haar vinger stootte niet snel op en neer, zoals een man zou doen, maar maakte een trage, roerende beweging.

Yasmin genoot intens van het lieve, tedere binnendringen van Laura's slanke, lange vinger diep in haar heet kloppende vagina. Laura's vingertopje zocht Yasmins plasgaatje en begon heel lichtjes rond en over dat gevoelige plekje te strijken, precies zoals ze het bij zichzelf graag deed. Yasmin's ademhaling ging steeds sneller en Laura verhoogde geleidelijk het tempo van haar vingeren. Yasmin's handen gleden nu over haar borsten, haar vingertoppen plukten aan haar tepels, haar billen gingen omhoog en haar heupen begonnen wellustig te draaien.

Ze slaakte kleine, hoge geluidjes. Laura vond het heerlijk opwindend te zien hoe Yasmin haar eigen borsten streelde. Aan het samenknijpen van het nauwe kutje rond haar vinger kon Laura het orgasme voelen aankomen. Laura genoot van het steeds heviger pulseren van Yasmins kutje rond haar vinger.

Met zachte kreetjes bereikte haar vriendinnetje het hoogtepunt. Toen het meisje weer geheel ontspannen was trok Laura langzaam haar vinger terug en stak hem in haar mond terwijl ze Yasmin uitdagend in haar mooie blauwgroene ogen keek.

Bij dit lieflijke meisje, dat net zo heet was als zijzelf, voelde ze geen enkele remming meer en ze sprak uit wat in haar opkwam.

Ze sloeg haar arm om Laura's hals en kuste haar lippen die week en warm van wellust waren. Yasmin glimlachte en knikte. Ze sprong snel van het bed om twee glazen spumante-wijn in te schenken die ze die middag hadden gekocht. Naakt met in elke hand een glas stond ze voor het grote bed. Verlekkerd keek Yasmin naar haar op. Laura's gracieuze naakte lijf was een lust voor het oog. Haar beeldschone borsten waren hoog ingeplant, stevig en vol, maar beslist niet hangend. Haar buik was strak en glad en haar venusheuvel was slechts bedekt met een transparant vlasblond donsje.

Haar kutje was welgevormd als een perzik, de kleine strakgezwollen schaamlipjes glinsterden van opwellend kutsap. Yasmin drukte haar neus even in Laura's schaamhaartjes een snoof diep haar opwindende kutgeur op. Naast elkaar zittend nipten ze van hun wijn.

Yasmin hield haar glas schuin tegen Laura's tepel, zodat die even in het tintelende koele vocht werd gedompeld. Ze nam de natte en met koolzuurbelletje bedekte spits tussen haar lippen, zoog er ritmisch aan en liet hem met een plopje weer gaan. Laura genoot en doopte haar andere tepel in haar eigen glas. Met haar hand uitnodigend onder haar borst liet ze Yasmin nogmaals langdurig zuigen terwijl haar tong over de harde tepel flitste.

Haar handen gleden naar Laura's warme, ronde billen. Laura genoot, zo heerlijk waren haar borsten nog nooit verwend. Mannen zogen vaak te hard of beten in een tepel voordat ze zo geil was dat een beetje pijn juist lust opwekte. Ze frunnikten al aan je kut voordat die helemaal nat en week was geworden.

Vaak was Laura daarop al afgeknapt en liet de rest maar over zich heenkomen, zonder echt te genieten. Ze wist niet beter dan dat je alleen door met je zelf te spelen, werkelijk bevredigd kon worden.

Zoals in de weekends in haar behaaglijke fauteuil. Yasmins zachte warme mond rond haar tepels en de voorzichtig tastende, tedere vrouwenvingers die de diepe kloof tussen haar billen verkenden, waren een volkomen nieuwe sensatie. Hete rillingen gingen door haar buik en haar schaamlippen kriebelden door het vocht dat er tussen opwelde, telkens wanneer Yasmins vinger even lichtjes en terloops over haar gevoelige kontgaatje streek.

Yasmin gaf haar tepel nog een kusje, nam een laatste slokje wijn en hief haar lieve gezicht op naar Laura. Ze kusten elkaar langdurig, verstrengeld in elkaars armen, traag heen en weer wiegend. Laura proefde de wijn in Yasmin's mond en streelde genietend haar borsten tegen die van haar vriendin.

Yasmin's vingertoppen streelden haar lendenkuiltjes en Laura's handen betastten Yasmin's veerkrachtige billen. Toen ze zich eindelijk uit hun omhelzing losmaakten, pakte Laura de glazen die nog op het bed lagen.

In deze ongegeneerde, alles onthullende houding zou ze zich nooit aan een man vertoond hebben, maar bij Yasmin voelde ze geen enkele gene.

Ze genoot van Yasmins opgewonden ademhaling, die warm over haar meest intieme plekjes streek. Yasmin liefkoosde genietend de heerlijke rondingen van de volmaakt mooie billen en snoof verrukt Laura's zilte meisjesgeur op. Haar handen gleden over Laura's heupen naar haar strakke buik. Laura's uitdagende positie gaven haar de gelegenheid om haar intieme openingen van heel dichtbij te bewonderen.

Ze keek gefascineerd naar Laura's delicate, lichtrose gaatje. Ik ben 15 en Bi. Ik heb geen relatie en vinger mezelf vaak. Ik kijk heel vaak sex filmpjes en lees veel lesbische sex verhalen. Mijn vader is er nooit dus heb ik het rijk alleen, alleen onze bediende, die kookt schoonmaakt de boodschappen doet en ons verzorgd kan me wel eens storen.

Ik heb zomer vakantie van 3 weken. Lekker, de hele dag porno kijken en vingeren. Ik loop het liefst naakt rond, en als de bediende er is in me BH en slipje.

Vandaag weer, ik zat naakt in me kamer te vingeren en kwam bija klaar, mijn hele stoel was nat van het kutvocht en ik kreunde zachtjes. Opeens kwam de bediende binnen. Van schrik wilde mijn handen voor me kut en borsten slaan, maar dat mislukte en ik viel op het tapijt. Ik viel op mijn reet en ik voelde dat mijn borsten heen en weer flubberde en zag dat ik een bos schaamhaar had. Ze pakte me kleding, legde het in de wasmand en liep weg. Het was avond en ik had al gegeten. Ik voelde me belachelijk en ging naakt slapen.

Ik had geen zin meer in vingeren en speelde wat mijn borsten. Ik werd zoals altijd 11 uur gewekt. Ik deed mijn badjas aan en liep naar beneden. Daar stond een ontbijt en zat mijn vader, hij moest half 12 werken en kwam na 12en thuis. Ik at een eitje, een boterhammetje met Nutella en dronk wat Jus d'orange. Ik ging even tv kijken en zat met wijde benen op de bank. Ik vergat dat ik alleen een badjas aanhad met niets eronder.

Ze liep langs en keek via mijn badjas naar mijn behaarde kut. Mijn vader was net weg en ze bleef kijken. Ik keek naar haar maar ze bleef kijken. Ik voelde me onprettig en liep naar boven. In de badkamer poetste ik me tanden. Ze was kennelijk achter me aan gekomen en opende de badkamer deur. Ik dacht dat ik bloed zag ofzo. En van het vingeren gister, zeg alsjeblieft niets tegen mijn vader, die zal woedend worden. Ik wilde naar de douche lopen maar struikelde en viel zonder badjas naakt op de grond met mijn benen wijd zodat je mijn bos schaamhaar zag.

Ze wilde me overeind helpen maar haar hand schoot uit, ik weet niet of ze het expres deed maar ze zat aan mijn kut.

Clitje wrijven plassex lesbo