Slavin aangeboden zwarte kutten

slavin aangeboden zwarte kutten

Wat het ratelende geluid was kwam zij snel genoeg achter. Het bleek een takel te zijn waar de boeien aangehaakt werden en dan voelde zij hoe de haak weer omhoog werd getrokken.

Haar armen gingen omhoog en even later kon zij nog net op de punten van haar laarzen staan. Volledig weerloos hing zij daar en toen ook nog haar benen uit elkaar werden getrokken en zij met touwen aan ogen van het podium werd vastgezet hing zij vrij in de lucht met haar volle gewicht aan haar polsen. Volledig weerloos zag zij nu een man op haar af komen met een stel koorden. De man maakte het koord vast onder haar tieten en sloeg het uiteinde dan over haar schouder heen om onderlangs haar tiet het koord zo te vlechten dat binnen een mum van tijd allebei haar tieten stevig afgebonden en knalhard recht op haar lijf stonden.

Het koord sneed in haar vlees en Eva vergat even haar positie. Dit zouden ze vast niet pikken van haar. Even gebeurde er niets en dan verliet Peter de ruimte. De andere mannen staken een sigaret op of dronken een pilsje in de tijd dat Peter weg was. Aan een lichte tocht voelde Eva dat de deur weer open ging en dat Peter kennelijk terug was. Ze stond met haar rug naar de deur en kon niet zien wat er achter haar gebeurde. Opeens voelde zij hoe achterlangs met iets zachts tegen haar kut werd geslagen.

Ze keek omlaag en haar ogen puilden uit. Dat zachte wat zij had gevoeld was een hele bos brandnetels en die hadden net haar kut vol geraakt. Nog een klap op haar kut volgde en dan begon de jeuk al. Haar hele onderlijf leek in brand te staan en ze kronkelde van de jeuk voor zover zij daar de ruimte voor had. Met grote ogen zag Eva een andere man aankomen met een stel klemmen met tandjes er aan die hij op haar tepels zette en die zich in haar vlees boorden.

Nauwelijks had ze dit weten te verwerken door haar kaken op elkaar te klemmen of er werden ook nog gewichten aan de klemmen gehangen. Eva dacht dat ze bezweek van de pijn, maar dan kwam haar grootste vernedering voor haarzelf. De man had nog een stel klemmen en wilde deze op haar kutlippen zetten, maar toen hij zich voorover boog meldde hij aan zijn vrienden. Hierop plaatste hij de klemmen op haar kutlippen en ook daar werden ook gewichten aan gehangen.

Eva kon wel niet zien wat de klemmen met haar deden, maar ze voelde hoe de gewichten haar lippen aan het uitrekken waren. Het bleken er in totaal zeven van allemaal ongeveer dezelfde leeftijd te zijn en zeven half stijve pikken kwamen nu bij haar in beeld. De eerste pik die ze te pijpen kreeg was die van Peter. Hij had een glad geschoren pik met een paar forse ballen en terwijl zij hem aan het pijpen was zwol hij behoorlijk op.

Dat was een pik om u tegen te zeggen. Zeker 20cm lang en een stuk dikker dan haar vibo thuis. Peter was al snel klaar voor het vervolg en de volgende man stak zijn pik in haar pijpbekkie. Ook deze stond snel in de houding en zo volgde de ene na de andere.

Ze waren er in alle soorten, behaard, glad, dik, dun, krom, lang en kort. Eva tolde het even van de pikken voor haar neus en even zoveel balzakken. Toen iedereen paraat was ging de takel weer omhoog en schommelden de gewichten hevig aan de klemmen. Eva moest zich echt verbijten om het niet uit te schreeuwen. Maar dan sprak Peter haar aan. Veel keuze had zij er echter niet in dan het over zich heen laten komen.

Ze voelde hoe haar ster werd ingesmeerd en daar ging al een vinger haar reet in. De neukende beweging kende zij intussen en ook de tweede vinger was geen verrassing meer. Maar dan voelde zij hoe de eerste pik tegen haar ster drukte en hoe haar reet open gedrukt werd.

Gisteren dacht ze al dat haar lijf uit elkaar scheurde, maar dit moest die dikke pik van Peter zijn die haar uit elkaar aan het trekken was. Steeds harder drukte Peter tegen haar ster en dan gaf haar sluitspier de strijd op en schoof hij naar binnen. Door de druk die hij had gezet schoot hij gelijk minimaal tot de helft haar darmkanaal in en begon dan te neuken. Aan haar heupen hield hij haar tegen en steeds dieper drong hij in haar door. De gewichten aan haar kutlippen schommelden wild alle kanten op en ze had het gevoel alsof haar kutlippen afgescheurd werden.

Eindelijk voelde zij dan hoe zijn ballen haar kont raakten en zat het hele gevaarte in haar. Met lange halen begon hij haar nu te palen en ze had het gevoel of hij er bij haar keel uit zou komen. Na wat een eeuwigheid leek hoorde zij Peter grommen en zijn pik uit haar trekken om op haar kont klaar te komen. Met zijn hand haalde hij het zaad van haar kont en hield het voor haar mond.

Ze wist dat ze geen andere keuze had en likte het zaad van zijn vingers. Haar kont was kennelijk open blijven staan na deze oprek beurt, want de volgende pik ging er probleemloos in. Dit was de kromme pik en dat was weer een hele andere gewaarwording omdat deze door zijn vorm ook steeds haar darmkanaal verplaatste. Maar deze man kwam vrij snel en ook hij deponeerde zijn zaad op haar kont. De mannen hadden duidelijk geen zin om in elkaars smurrie te neuken.

Weer moest zij het oplikken en terwijl ze nog aan het likken was ging er al weer een pik naar binnen. Zo werkte zij alle zeven pikken af en was elke man zijn eerste lading kwijt.

Eva was echter toch wel puur clitoraal aangelegd en was zelf nog niet gekomen. Daar zou nu snel verandering in gaan komen. Ze werd losgemaakt van de takel en de enkelboeien en ook de klemmen werden verwijderd. Eva gilde het uit van de pijn. Hier was zij niet op bedacht geweest.

Het losmaken van de klemmen deed nog meer pijn dan het plaatsen doordat het bloed weer ging stromen. Veel tijd om bij te komen kreeg zij echter niet. Ze werd meegenomen naar een soort bok waar ze met haar benen naar beneden op hing en waar haar hoofd aan de voorkant in een uitholling van een balk werd gelegd. Ook haar polsen werden in uithollingen gelegd en dan werd er een andere balk bovenop vast gemaakt. Ze lag dus nu in een soort schandblok met haar kut en haar kont vrij beschikbaar naar achteren Ze hoorde achter zich een zoemend geluid en dan drukte er even iets tegen haar kut.

Haar kut droop nog steeds van het geil en dan voelde zij iets gigantisch haar kut binnen dringen. Op het punt dat het echt niet verder kon stopte het en ze hoorde wat vastgezet worden. Dan bewoog het gevaarte weer terug en stopte net voor het uit haar kut zou schieten. Ook op dat punt hoorde zij weer iets en dan begon het gevaarte langzaam in haar kut te bewegen en stootte ook bij elke beweging tegen haar clit aan.

Het apparaat werd wat sneller gezet en Eva had niet veel tijd nodig om het eerste orgasme door haar lijf te voelen razen. De mannen wachten nog tot zij voor de tweede keer kwam en dan werd er ook een machine voor haar geplaatst met een dunnere dildo, die ook niet helemaal stijf was. De machine werd naar haar toe geschoven en op haar mond gericht.

Zuchtend opende Eva haar mond en liet berustend toe hoe de dildo in haar mond doordrong en doorgedrukt werd haar keel in. Ze stikte er wel zowat in, maar door de regelmatige beweging die het apparaat maakte kwam haar keel steeds heel even vrij. Intussen namen de mannen het er van met een drankje en een hapje en stonden geamuseerd te kijken hoe de machines Eva aan het uitwonen waren.

Ze kreeg heel even de gelegenheid om bij te komen en zich te douchen en dan moest ze terug komen om de mannen weer paraat te pijpen. Eva liet het weldadige water over haar lijf stromen maar het voelde vreemd aan om de stralen op haar uitpuilende tieten te zien afketsen. Ze voelde zich in ieder geval weer wat beter opgewassen tegen wat er nog komen ging en droogde zich af voor ze terug naar de mannen ging.

Die zaten wijdbeens in lage stoelen en Eva begreep dat het de bedoeling was dat zij voor hen zou knielen en hun zo zou pijpen. Het duurde dit keer langer dan de eerste keer, maar na verloop van een tijdje had ze het toch voor elkaar om alle pikken weer klaar voor de strijd te hebben.

Peter trok haar nu met zich mee naar een groot rond bed en trok haar over zich heen. Dit was vrij standaard en Eva had er geen moeite mee om al snel in een behoorlijk tempo op en neer te rijden over de pik van Peter. Maar dan hield Peter haar plotseling stil aan haar heupen en voelde zij dat er achter haar nog iemand op het bed klom en een moment later zijn pik in haar kont drukte. Twee pikken namen nu bezit van haar en Eva wist niet wat zij voelde.

Zo volmaakt opgevuld had zij zich nog nooit gevuld en ze werd er alleen maar geiler van. Zonder nadenken liet zij zich voorover zakken en terwijl de pikken haar stevig aan het doorneuken waren duwde ze haar tong in de openstaande mond van Peter en was driftig aan het tongen met een vijftiger.

Peter werd hier ook enigszins door verrast, maar al snel herstelde hij zich en tongde stevig terug. Nog steeds aangelijnd volgt ze Hem. Het voelt vreemd voor haar, onwennig, vernederend. Hij loopt een stuk met haar door de ruimte en laat haar wat drinken uit een bak.

Dat volgen klonk een paar uur geleden nog zo simpel bedenkt ze.. Hij leidt haar naar een grote tafel, waar zij op mag klimmen. En weer op handen en voeten moet gaan staan. Behendig klikt Hij haar polsen en enkels vast. Hij vertelt dat Hij voor haar eerste training gaat beginnen, Hij haar aan Zijn inspectie zal onderwerpen.

Zijn handen verkennen haar lichaam. Met Zijn vingers duwt Hij haar mond verder open, steekt twee vingers ver in haar keel. Als ze kokhalst zegt Hij dat dat getraind moet worden. Ook haar kut komt aan de beurt, ze voelt machteloos hoe zijn vingers naar binnen glijden, aan haar schaamlippen trekken en Hij constateert tevreden dat ze drijfnat is, noemt haar Zijn geile teef.

Hij trekt de plug uit haar kont en vervangt die door een grotere maat wederom met staart. Ze voelt een felle pijn voor dat ding op zijn plaats zit, en Hij waarschuwt haar dat de bellen aan de klemmen op haar tepels bedoeld zijn om haar stil te leren staan, en alleen te bewegen als Hij daarvoor opdracht geeft.

En Hij legt haar uit dat als Hij haar de halsband laat dragen Hij haar als Zijn teef zal trainen. En omdat ze er nu toch zo mooi bij staat roept Hij de gastvrouw van vanavond er even bij om Zijn nieuwe aanwinst te keuren. Verhaal ter dekking aangeboden s Deelnemer Openbare reacties op dit Verhaal Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen. Alle hoofdstukken van dit verhaal Datum Volgnr Hoofdstuktitel 19 - 09 - 20 10 1 Kennismaking 19 - 09 - 20 10 2 Kiezen 19 - 09 - 20 10 3 Zijn teef 19 - 09 - 20 10 4 Keurmeesteres 19 - 09 - 20 10 5 ter dekking aangeboden 19 - 09 - 20 10 6 leren.

Algemene gegevens Aanbevelingen 5x. Ingevoerd 19 - 09 - 20 10 Geactiveerd 19 - 09 - 20 10

.. Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij wierp een blik op Seleth en likte zijn lippen. Eva tolde het even van de pikken voor haar neus en even zoveel balzakken. Zo loopt ze achter Hem aan. Op commando van de Meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren.

: Slavin aangeboden zwarte kutten

Slavin aangeboden zwarte kutten Hij loopt een stuk met haar door de ruimte en laat haar wat drinken uit een bak. Zuchtend opende Eva haar mond en liet berustend toe hoe de dildo in haar mond doordrong en doorgedrukt werd haar keel in. Het enigste dat ik zeker wist, slavin aangeboden zwarte kutten, was dat ik gewoon als een geile teef gebruikt en genomen werd door een stel geile bokken, die pas zouden stoppen als ze leeg waren gespoten; op en in mijn lijf, zo moest het ook, dat wou ik ook; mijn kledij en lichaam hadden erom gevraagd. Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Leren boeien werden erotische massage almere koppel sex haar polsen gedaan en aan elkaar geklikt terwijl zij een ratelend geluid boven zich hoorde. Judith probeerde haar water te laten lopen maar een stevige afrossing op haar reet was er voor nodig om de zeik uit haar kut te krijgen.
Beffen klaarkomen private tantra massage Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Malach » De straat van Asran. Enkele klappen op dat lekker kondje, deed mijn achterste rood opgloeien, en deed mijn lijf nog meer kronkelen. Intussen namen de mannen het er van met een drankje en een hapje en stonden geamuseerd te kijken hoe de machines Eva aan het uitwonen waren. Ik ben nogal zenuwachtig, heer.
Slavin aangeboden zwarte kutten 349
EROTISCHE MASSAGE BARENDRECHT LEKERE POESJES 687
Slavin aangeboden zwarte kutten Geil wijfje neuken in de natuur
De erectie van Elyf vormde een grote bobbel onder zijn broek en ze keek er recht op vanuit haar geknielde positie. Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Gewijzigd 19 - 09 - 20 10 Eva werd naar het midden van de ruimte gevoerd en daar op een verhoging gezet. De omstandigheden zijn wat ongelukkig nu, dat is alles. Nog steeds gemaskerd kwamen de geile bokken op mij slavin aangeboden zwarte kutten, hun stijve lullen priemden naar hun mij, slachtoffer.

Cardate groningen negerin hard geneukt

Vingerende negerin sex in de manege

Seks advertenties bruine kutjes