Poepertje neuken opa en oma hebben seks

poepertje neuken opa en oma hebben seks

In Kenia sluit Metropolis aan bij een rouwstoet die wordt opgeluisterd door professionele rouwers, ingehuurd door de familie om met zoveel mogelijk lawaai de grafstemming te vergroten en de dode een waardig afscheid te bezorgen.

Op de Filippijnen is er een plaats waar nabestaanden nooit echt afscheid nemen van de overledenen. Op de noordelijke begraafplaats van Manilla spelen kinderen tussen de graven terwijl hun ouders boodschappen doen in de tot supermarktjes omgetoverde tombes. Duizend gezinnen wonen in en rondom de graven, omdat ze geen geld hebben voor een normaal huis.

En daarbij vinden ze het fijn om de familie ook na de dood bij elkaar te houden. Het meest opmerkelijke verhaal van deze aflevering komt uit Puerto Rico. Aflegger Victor ontwikkelde een nieuwe manier van opbaren, waarbij je ervoor kunt kiezen na je overlijden opgezet te worden in de houding die jij wilt. Bijvoorbeeld op je motor, als Che Guevara of achter het stuur van de ambulance waar je je hele leven op gereden hebt. Reportages over meisjes uit verschillende landen die in geboren zijn en nu vijftien jaar oud zijn.

Voorafgaand aan de reportage een reactie van de correspondenten op de wereldwijde economische crisis. In deze eerste aflevering aandacht voor probleemwijken. Deze aflevering reportages mensen die buiten de samenleving vallen.

Aandacht voor alcoholisten in Nicaragua, kastelozen in India, homo's in Letland, transseksuelen in Los Angeles, besneden meisjes in Kenia en communisten in Duitsland. Voorafgegaan door berichten van correspondenten over de houding tegenover het homohuwelijk in hun land. Deze aflevering reportages over diverse vormen van bijgeloof.

In deze eerste aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van de diverse manieren waarop wordt omgegaan met menstruerende vrouwen.

In deze aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van de diverse rituelen rond het volwassen worden. Deze aflevering over dating en de kunst van het versieren en verleiden o. Spaanse vrouwen gaan op het platteland op zoek naar een man; 2. Surinamers vinden Nederlandse studentes in hun land erg aantrekkelijk; 3. In deze aflevering over de lokale gevolgen van de kredietcrisis: Ze trokken de afgelopen jaren van het platteland naar de steden op zoek naar werk en worden nu als eerste weer ontslagen; 4.

Hij probeert op deze manier een slaatje te slaan uit de crisis; 5. Nepgeld moet helpen om hem gunstig te stemmen. In deze aflevering laten de correspondenten zien welke strategieën mensen wereldwijd uit de kast halen om aandacht te vragen voor hun ongenoegen. In deze eerste aflevering staat het wereldwijde probleem van overgewicht centraal.

Of meer, hoe men in verschillende delen van de wereld aankijkt tegen dik zijn: Aan de orde komt o. Dai met Duitse marsmuziek als eerbetoon aan de landing van de geallieerde midden in Normandië.

Deze aflevering reportages over de cultuur rond overlijden, de dood en begrafenissen. Daarnaast aandacht voor de vraag of buitenlandse troepen in Afghanistan moeten blijven.

In deze aflevering reportages over Chinezen die overal op de wereld op zoek gaan naar een beter bestaan: Chinezen telen de lokale guajava, die veel groter is dan de oorspronkleijke vrucht; 6. In deze aflevering doen correspondenten wereldwijd verslag over de geestelijke gezondheidszorg in hun land. In Nederland laten we een verslaafde niet in de kou staan. We delen goedkoop bier en gratis heroïne uit en bieden indien nodig een slaapplek.

In de rest van de wereld gaat het anders: In Burkina Faso helpt dominee Samuel de jarige Sori van de wiet af. Als Sori agressief wordt, bindt hij hem vast aan een boom en laat hem daar zitten tot hij is afgekoeld.

Ondertussen wordt er door de dominee en zijn volgelingen voor hem gebeden. Dat klinkt rigoureus, maar het is wel effectief. Want zo blijft hij zeker clean, aldus de dominee.

Nog zo'n opvallende ontwenningskuur vond de Metropolis correspondent in Thailand. De jarige Jan rookte vroeger heroïne, maar nu houdt ze zich in de afkicktempel dagelijks bezig met een braakritueel.

In Indonesië bezoekt Metropolis de enige islamitische afkickkliniek van het land. Moslims die ten prooi zijn gevallen aan de verleidingen van verdovende middelen komen hier naartoe om te ontnuchteren. En dat doen ze vooral door heel veel te bidden, zeker acht uur per dag. Hier in Nederland hebben we heel wat aangenamer therapieën. Om van de drank af te komen volgt Mark in Zeist een antroposofische afkickkuur.

Hierbij mag hij uren badderen, wordt hij dagelijks ingebakerd als een baby en iedere avond door de zuster ingestopt. Dat klinkt toch een stuk prettiger dan 'Plan Zuiplap' in Nicaragua, waar notoire alcoholisten gewoon van straat geplukt worden, kaalgeschoren en verplicht in de rehab gaan. In deze eerste aflevering doen verschillende 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van de wijze waarop seksuele voorlichting wordt gegeven en hoe de jeugd omgaat met seksuele vraagstukken.

In deze aflevering, die in het teken staat van relaties tussen vaders en zonen: Ze ontmoet vader Zha, straatverkoper, en zijn zoon die aan de universiteit studeert; - probeert Kazim Raza in Pakistan een jonge strandwacht met zijn vader te verzoenen. De vader is boos op zijn zoon omdat hij als strandwacht werkt en niet kiest voor een traditioneel beroep als visser; - bezoekt Elina Chilingaryan in Armenië een zoon Meline geboren als dochter die geheel tegen de tradities van het land in ging gewichtheffen en inmiddels op hoog niveau prijzen wint.

Deze aflevering aandacht voor lokale milieustrijders: Hij reisde rond op een, inmiddels in beslag genomen, wereldbolvormige brommer om Chinezen bewust te maken van milieuvervuiling. Na de uitzending ontving hij euro van kijkers, waarna hij zijn missie voortzette in een autobusje; 2. Yoav Shamir laat in Israël zien hoe de Israëlische wetenschappers Elad en Noam Palestijnen helpen die onder moeilijke omstandigheden leven. Ze maakten windturbines waar ze schone energie mee opwekken; 3.

Deze aflevering over wereldwijde alternatieve geneeswijzen: Marcos Moreno gaat langs bij Pedro, acupuncturist die met bijensteken werkt; - Jemen: Deze aflevering aandacht voor rechtspraak wereldwijd: De nationale tv-rechter Bai Ayi bemiddelt tussen mensen die verwikkeld zijn in kleine conflicten; - in Managua, Nicaragua, wordt de televisie gebruikt als moderne schandpaal.

Een verdachte van wieldoppendiefstal werd naakt vastgebonden aan een lantaarnpaal en geslagen door omstanders. Correspondent Stef vraagt de te schande gezette dief naar deze nare ervaring; - in Lusaka, Zambia, neemt de bevolking het heft eigen hand, omdat de politie vaak pas laat in actie komt. Correspondente Cleopatra laat zien hoe deze 'mob justice' in de praktijk werkt. Twee mannen die worden verdacht van een moord, worden door de menigte gelyncht; - in Rio de Janeiro, Brazilië, lossen gewapende bendes problemen op en voeren straffen uit; - in Iran is 'oog om oog, tand om tand' een leidend principe in de rechtspraak.

Een jongen die een voorbijganger met een mes in zijn arm heeft gestoken, moet van de rechter twee maanden de cel in. Zo lang duurt het voordat de vleeswond van het slachtoffer is genezen. In deze aflevering doen verschillende 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van het leven van alleenstaanden en de pogingen van henzelf en hun ouders om een geschikte partner te vinden.

Het is meer dan dertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed, maar zijn invloed is nog steeds groot. In deze aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van zonliefhebbers en mensen die de zon vermijden. Wie de mensen leert kennen, gaat van dieren houden. Zo denken veel van de mensen die in deze aflevering voorbij komen. Want de lokale correspondenten buitenlandprogramma gaan deze week op bezoek bij echte dierenliefhebbers.

In Armenië ontmoeten we Garek. Hij erfde de liefde voor slangen van zijn oma en in de loop der jaren ontwikkelde hij een opmerkelijke eigenschap: Veel wereldburgers hebben een hechte band met hun huisdier, zo ook Carolyn in Estland.

Alleen houdt zij niet van een gewone kat of hond, maar deelt ze haar huis met Rafi, haar kilo zware varken. Nog bonter maken ze het in Burkina Faso, waar in sommige plattelandsdorpjes een heilige status wordt toegekend aan krokodillen. De reptielen lopen vrij rond door de straten en de kinderen leren zelfs zwemmen door de beesten bij hun staart vast te houden.

Ook in Nederland treffen we mensen die het beste met de beestjes voor hebben. Want naast voedselbanken voor mensen telt ons land inmiddels ook vier voedselbanken speciaal voor dieren. Ina uit Zaandam gaat iedere week langs de lokale dierenvoedselbank zodat ook haar hond tijdens de crisisjaren niet op een lege maag pootjes hoeft te geven.

In deze aflevering geven verschillende 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd aandacht aan polygamie, bijvrouwen, vreemdgaan, seksualiteit en een driehoeksverhouding. Kerstmis aandacht voor mensen wereldwijd die voor kerstman spelen. In deze laatste aflevering over het thema aanzien en status: In deze aflevering aandacht voor mensen die op allerlei manieren proberen om 'jong' te blijven. Deze aflevering aandacht voor hoe jongeren met seksualiteit omgaan, met o.

Deze aflevering aandacht voor de verschillen in vrouwenemancipatie over de wereld: Omdat het taxivervoer niet veilig voor vrouwen was besloten ze zelf een taxibedrijf pink taxi op te zetten; - verslaggever Joav laat in Israël zien dat steeds meer vrouwen kiezen voor een baan in het leger en zij ook het bevel voeren over mannen; - in Jemen spreekt correspondent Mogib Hassan met Fazea, een vrouw die er na mishandeling door haar man voor koos om te scheiden.

Maar omdat er in Jemen voor vrouwen geen scheidingsregeling is leeft ze nu op straat met haar 4 kinderen; - verslaggever Trox laat op de Filipijnen een politieteam zien dat volledig uit vrouwen bestaat; - Stef Biemans laat in Nicaragua zien dat de rolverdeling tussen man en vrouw traditioneel is. Vrouwen werken in het huishouden en voeden de kinderen op.

Mannen houden zich bezig met rokkenjagen, drinken en af en toe werken. In deze aflevering aandacht voor de toeristische industrie: Susuki en zijn vrienden verleiden vrouwelijke toeristen.

Susuki wil een vrouw aan de haak slaan die hem mee neemt naar Europa, waar hij geld wil verdienen om uiteindelijk in Peru een stuk grond te kunnen kopen; - religieus toerisme in Israël: Een deel van zijn opbrengst komt toe aan de armen. In deze aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van de kunst van verleiding.

Deze aflevering staat in het teken van Jezus. De correspondenten gaan op zoek naar een lokale Jezus, met o. Henan, waar veel christenen wonen, maar liever niet over het christendom gesproken wordt; - in Peru vindt Jeronimo een bijzondere Jezus: Jehova; - in Jeruzalem in Israël zoekt correspondent Yoav iemand met het mysterieuze Jezus-syndroom; - in Nicaragua is een Jezus die beweert met Gods kracht mensen te kunnen genezen.

Deze aflevering reportages over de gokcultuur. In Nicaragua wordt veel geld ingezet bij bloederige hanengevechten, in Ethiopië is er bedrog bij de verkoop van loten door een kind, in Bolivia wordt gegokt op freefightende Indianenvrouwen, in sloppenwijken in Indonesië wordt illegaal gegokt, in Venezuela gokt een vrouw elke dag met het grafnummer van haar moeder, in Zambia wordt een kaartspelletje op de rand van bedrog gespeeld. Voorafgegaan door berichten van correspondenten over het belangrijkste nieuws in hun land.

Deze aflevering de volgende reportages over het werk van politieagenten: Ergens schoon genoeg van hebben: In de aflevering Verzet gaat Metropolis op bezoek bij wereldburgers die het gewoon niet langer pikken!

De correspondent in China volgt Jiang al jaren in zijn eenzame strijd voor een betere wereld. Hij kon niet langer aanzien dat de Chinezen steeds meer vlees zijn gaan eten en rijdt dus door het hele land om groenten te promoten. Geen worstenkraam ontsnapt aan zijn aandacht als hij met zijn wereldbolauto van stad naar stad trekt. Kettingrookster Audrey gaat voor stil protest. In New York mag je nergens meer in het openbaar een peuk opsteken, niet in de kroeg, niet in het park en zelfs niet meer op het strand.

Audrey onttrekt zich aan de wet, rookt nu kweek uit eigen kelder en doet dat waar en wanneer ze er zin in heeft. En correspondente Carren vond zelfs een heel dorp vol mensen die er genoeg van hebben. In de Keniaanse provincie Samburu ligt een gemeenschap die uitsluitend bewoond wordt door vrouwen.

Zij kozen ervoor hun leven niet langer te laten bepalen door hun gewelddadige echtgenoten en doppen nu dapper hun eigen boontjes. In deze laatste aflevering gaan 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd op zoek naar mensen met een bijzondere mening over Nederland en Nederlanders. Peru, Suriname, Nicaragua, Bulgarije en Afghanistan. Deze aflevering reportages over schoonheidsidealen vanuit diverse delen van de wereld.

Correspondenten doen verslag van lokale schoonheidsidealen en laten zien hoe ver sommige mensen gaan om die idealen te bereiken. In deze aflevering doen verschillende 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van de toepassing van het strafrecht en de behandeling van verdachte en veroordeelde gevangenen. In deze aflevering over soorten humor over de hele wereld: Deze aflevering staat in het teken van het huwelijk. De correspondenten laten trouwrituelen uit allerlei culturen zien, met o.

Een jong meisje trouwt tegen haar wil met haar oudere neef, wat vaak voorkomt in Senegal; - in Afghanistan is het huwelijk een prestigezaak, straatarme mensen steken zich voor de rest van hun leven in de schulden om voor de familie een zo groot mogelijk feest te kunnen geven; - in Iran zien we het flitshuwelijk: In deze aflevering aandacht voor vrijetijdsbesteding en uitstapjes. Deze aflevering staat in het teken van schoonheid. De correspondenten laten zien wat mensen er aan doen om het lokale schoonheidsideaal zo dicht mogelijk te benaderen, met de volgende reportages: Braziliaanse meisjes uit de sloppenwijken, die geen ritje naar het strand kunnen veroorloven, zien zich gedwongen te zonnen op de daken van de favela.

Speciaal voor deze meiden is er nu de Miss Favelaverkiezingen; 3. Op aandringen van zijn vrouw wordt Murat richting de schoonheidssalon gestuurd. Hier krijgt hij een manicure en pedicure, wordt zijn gezicht gereinigd en worden de overtollige haartjes op de rug geharst; 6.

Ondanks dat het volgens de islamitische regels niet toegestaan is om op deze manier veranderingen in je lichaam aan te brengen, kiezen veel jongeren toch voor deze vorm van lichaamsversiering. Deze aflevering staat in het teken van de betaalde liefde. In Nederland is de prostitutie een officiële beroepsgroep met een cao en belastingplicht. De correspondenten laten zien hoe dit beroep er in de rest van de wereld uit ziet, met o. In deze aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van succesvolle mensen.

Terwijl sommige pubers in Nederland nog met poppen spelen, gaan hun leeftijdsgenoten in Pakistan als travestiet door het leven. In deze aflevering bezoeken de wereldwijde correspondenten van Metropolis zeer verschillende tieners, die allemaal toch typische puberproblemen hebben. Akshay in Pakistan is op zijn zestiende al veel met jongens bezig. Hij weet al van kleins af aan dat hij niet op meisjes valt, maar toen in de puberteit zijn hormonen op hol sloegen kon hij het niet langer verbergen.

Nu zoekt hij zijn toevlucht bij ladyboy Kiran die hem introduceert in de wereld van de travestie. Myrtle op de Filippijnen is meer een einzelgänger en hoeft niet zo nodig ergens bij te horen. Liever gaat ze naar school verkleed als haar favoriete tekenfilmfiguur. Met haar grote blonde pruik en strakke latex jurkje lijkt ze aan de buitenkant weinig op een typische onzekere tiener.

Chany uit Amsterdam speelt op haar 18e nog steeds met poppen. Niet zomaar poppen, maar bijzondere Japanse ball jointed dolls die soms wel euro kosten. Toch zijn niet alle pubers zo vrij hun eigen weg te gaan.

De Zulu's in Zuid-Afrika houden hun losbandige tienerdochters in toom met een maagdelijkheidtest. De jarige Thando is vandaag aan de beurt en mevrouw Thembesile kijkt onder haar rokje om te zien of zij zich niet heeft laten verleiden door de knappe jongens uit haar klas. In deze aflevering aandacht voor gevangenissen met o. Als je verliefd bent, lijkt een relatie zo mooi. Maar het blijft niet altijd rozengeur en maneschijn.

Hoe houden we het uit met elkaar? In Italië moeten mannen flink uitpakken om hun temperamentvolle vrouw tevreden te stellen. Dat kan bijvoorbeeld door ze Roy cadeau te doen. Roy is gigolo en voor een goede prijs geeft hij de dames de nacht van hun leven. De tip uit Italië: Mjuma uit Kenia houdt haar man liever zelf tevreden. Zij weigert haar man nooit seks en daarom zijn ze naar eigen zeggen heel gelukkig. Een old school tip dus, maar je man zal het niet buiten de deur zoeken, aldus Mjuma.

Denchio op de Filippijnen vraagt de sjamaan om advies. Zijn vrouw heeft hem verlaten en op zijn charmeoffensief met rozen en chocola heeft ze niet gereageerd. Dus om haar terug te winnen zoekt hij het nu in zwarte magie. Maar wat als het helemaal niet lukt om een vrouw te vinden?

Dan heb je misschien last van slecht karma. Anish in India krijgt van de astroloog een gouden tip: Metropolis volgt hem terwijl hij bij de boer 'zijn' Bertha gaat uitzoeken Presentatie: In deze aflevering over de voetbalwereld: Clarence Seedorf helpt jonge jongens in Suriname hun voetbaldroom verwezenlijken.

In deze negende aflevering: Met de volgende reportages: In deze aflevering gewijd aan drugs: In deze aflevering gaan de correspondenten op zoek naar opvallende nationalisten, met o. Daar interviewt ze partijleider Nick Griffin en propagandazanger Joey Smith; 2. Met de tocht willen Vlamingen aandacht vragen voor het Vlaamse karakter van de gemeenten rond Brussel; 3.

Hij strijdt voor de onafhankelijkheid van de staat Vermont. In deze aflevering staan jongensdromen centraal met o. Deze aflevering staat in het teken van mensen met een hoge leeftijd, met de volgende reportages: Hij moet alle mensen die binnenkomen vrolijk begroeten; 2. Hannah Wambui die in Kenia na haar 60ste nog begonnen is met naar de basisschool gaan om te leren lezen en schrijven zodat ze uiteindelijk haar droom kan verwezenlijken om in een ziekenhuis te werken; 5.

Deze aflevering reportages over verschillende geloven, bedreigde religies en jonge mensen die beroepsmatig hun geloof willen verspreiden. Daarnaast aandacht voor de vraag hoe god eruit ziet. Deze aflevering staat in het teken van Valentijnsdag. De correspondenten gaan op zoek naar de meest bijzondere koppeltjes in de wereld, met o. En dat is bijzonder, want Jeffrey spreekt geen Chinees en Lamu geen woord Engels.

Maar het meeste dat er gezegd wordt in een relatie is toch flauwekul, vindt Jeffrey; - uit New York komt het verhaal van een stel dat zich uit liefde voor elkaar laat ombouwen tot ze precies hetzelfde uiterlijk hebben gekregen; - in Spanje is te zien dat mensen niet gelukkig hoeven te zijn om het decennialang met elkaar uit te houden.

In deze eerste aflevering doen 'Metropolis'-correspondenten wereldwijd verslag van persoonlijke hygiëne. In deze aflevering aandacht voor liefdesverdriet. And, obviously, it is unknown to which degree the information that is present is true. The resource would become even more useful if we could deduce complete and correct metadata from the various available information sources, such as the provided metadata, user relations, profile photos, and the text of the tweets.

In this paper, we start modestly, by attempting to derive just the gender of the authors 1 automatically, purely on the basis of the content of their tweets, using author profiling techniques.

For our experiment, we selected authors for whom we were able to determine with a high degree of certainty a that they were human individuals and b what gender they were. We also varied the recognition features provided to the techniques, using both character and token n-grams. For all techniques and features, we ran the same 5-fold cross-validation experiments in order to determine how well they could be used to distinguish between male and female authors of tweets.

In the following sections, we first present some previous work on gender recognition Section 2. Then we describe our experimental data and the evaluation method Section 3 , after which we proceed to describe the various author profiling strategies that we investigated Section 4.

Then follow the results Section 5 , and Section 6 concludes the paper. For whom we already know that they are an individual person rather than, say, a husband and wife couple or a board of editors for an official Twitterfeed. Gender Recognition Gender recognition is a subtask in the general field of authorship recognition and profiling, which has reached maturity in the last decades for an overview, see e.

Juola and Koppel et al. Currently the field is getting an impulse for further development now that vast data sets of user generated data is becoming available. Even so, there are circumstances where outright recognition is not an option, but where one must be content with profiling, i. In this paper we restrict ourselves to gender recognition, and it is also this aspect we will discuss further in this section.

A group which is very active in studying gender recognition among other traits on the basis of text is that around Moshe Koppel. In Koppel et al. For each blogger, metadata is present, including the blogger s self-provided gender, age, industry and astrological sign. This corpus has been used extensively since.

The creators themselves used it for various classification tasks, including gender recognition Koppel et al. They report an overall accuracy of Slightly more information seems to be coming from content However, even style appears to mirror content. We see the women focusing on personal matters, leading to important content words like love and boyfriend, and important style words like I and other personal pronouns. The men, on the other hand, seem to be more interested in computers, leading to important content words like software and game, and correspondingly more determiners and prepositions.

One gets the impression that gender recognition is more sociological than linguistic, showing what women and men were blogging about back in A later study Goswami et al. The authors do not report the set of slang words, but the non-dictionary words appear to be more related to style than to content, showing that purely linguistic behaviour can contribute information for gender recognition as well.

Gender recognition has also already been applied to Tweets. With lexical N-grams, they reached an accuracy of Their highest score when using just text features was Although LIWC appears a very interesting addition, it hardly adds anything to the classification.

With only token unigrams, the recognition accuracy was They used lexical features, and present a very good breakdown of various word types. When using all user tweets, they reached an accuracy of An interesting observation is that there is a clear class of misclassified users who have a majority of opposite gender users in their social network.

When adding more information sources, such as profile fields, they reach an accuracy of These statistics are derived from the users profile information by way of some heuristics. For gender, the system checks the profile for about common male and common female first names, as well as for gender related words, such as father, mother, wife and husband.

If no cue is found in a user s profile, no gender is assigned. Another system that predicts the gender for Dutch Twitter users is TweetGenie http: The age component of the system is described in Nguyen et al. The authors apply logistic and linear regression on counts of token unigrams occurring at least 10 times in their corpus. The conclusion is not so much, however, that humans are also not perfect at guessing age on the basis of language use, but rather that there is a distinction between the biological and the social identity of authors, and language use is more likely to represent the social one cf.

Although we agree with Nguyen et al. Experimental Data and Evaluation In this section, we first describe the corpus that we used in our experiments Section 3. Then we outline how we evaluated the various strategies Section 3. From this material, we considered all tweets with a date stamp in and In all, there were about 23 million users present. This restriction brought the number of users down to about , We then progressed to the selection of individual users.

We aimed for users. We selected of these so that they get a gender assignment in TwiQS, for comparison, but we also wanted to include unmarked users in case these would be different in nature. All users, obviously, should be individuals, and for each the gender should be clear. From the about , users who are assigned a gender by TwiQS, we took a random selection in such a manner that the volume distribution i. We checked gender manually for all selected users, mostly on the basis 3.

As in our own experiment, this measurement is based on Twitter accounts where the user is known to be a human individual. However, as research shows a higher number of female users in all as well Heil and Piskorski , we do not view this as a problem.

From each user s tweets, we removed all retweets, as these did not contain original text by the author. Then, as several of our features were based on tokens, we tokenized all text samples, using our own specialized tokenizer for tweets.

Apart from normal tokens like words, numbers and dates, it is also able to recognize a wide variety of emoticons. The tokenizer is able to identify hashtags and Twitter user names to the extent that these conform to the conventions used in Twitter, i. URLs and addresses are not completely covered. The tokenizer counts on clear markers for these, e. Assuming that any sequence including periods is likely to be a URL provesunwise, given that spacing between normal wordsis often irregular.

And actually checking the existence of a proposed URL was computationally infeasible for the amount of text we intended to process.

Finally, as the use of capitalization and diacritics is quite haphazard in the tweets, the tokenizer strips all words of diacritics and transforms them to lower case. For those techniques where hyperparameters need to be selected, we used a leave-one-out strategy on the test material. For each test author, we determined the optimal hyperparameter settings with regard to the classification of all other authors in the same part of the corpus, in effect using these as development material.

In this way, we derived a classification score for each author without the system having any direct or indirect access to the actual gender of the author. We then measured for which percentage of the authors in the corpus this score was in agreement with the actual gender. These percentages are presented below in Section Profiling Strategies In this section, we describe the strategies that we investigated for the gender recognition task.

As we approached the task from a machine learning viewpoint, we needed to select text features to be provided as input to the machine learning systems, as well as machine learning systems which are to use this input for classification. We first describe the features we used Section 4.

Then we explain how we used the three selected machine learning systems to classify the authors Section 4. The use of syntax or even higher level features is for now impossible as the language use on Twitter deviates too much from standard Dutch, and we have no tools to provide reliable analyses.

However, even with purely lexical features, 4. Several errors could be traced back to the fact that the account had moved on to another user since We could have used different dividing strategies, but chose balanced folds in order to give a equal chance to all machine learning techniques, also those that have trouble with unbalanced data.

If, in any application, unbalanced collections are expected, the effects of biases, and corrections for them, will have to be investigated. Most of them rely on the tokenization described above. We will illustrate the options we explored with the Hahaha Top Function Words The most frequent function words see kestemont for an overview. We used the most frequent, as measured on our tweet collection, of which the example tweet contains the words ik, dat, heeft, op, een, voor, and het.

Then, we used a set of feature types based on token n-grams, with which we already had previous experience Van Bael and van Halteren For all feature types, we used only those features which were observed with at least 5 authors in our whole collection for skip bigrams 10 authors. Unigrams Single tokens, similar to the top function words, but then using all tokens instead of a subset.

In the example tweet, we find e. Bigrams Two adjacent tokens. In the example tweet, e. Trigrams Three adjacent tokens. Skip bigrams Two tokens in the tweet, but not adjacent, without any restrictions on the gap size. Finally, we included feature types based on character n-grams following kjell et al.

We used the n-grams with n from 1 to 5, again only when the n-gram was observed with at least 5 authors. However, we used two types of character n-grams. The first set is derived from the tokenizer output, and can be viewed as a kind of normalized character n-grams. Normalized 1-gram About features. Normalized 3-gram About 36K features. Normalized 4-gram About K features.

Normalized 5-gram About K features. The second set of character n-grams is derived from the original tweets. This type of character n-gram has the clear advantage of not needing any preprocessing in the form of tokenization.

Original 1-gram About features. Be Original 3-gram About 77K features. Original 4-gram About K features. Original 5-gram About K features. Again, we decided to explore more than one option, but here we preferred more focus and restricted ourselves to three systems. Our primary choice for classification was the use of Support Vector Machines, viz.

We chose Support Vector Regression ν-svr to be exact with an RBF kernel, as it had shown the best results in several research projects e. With these main choices, we performed a grid search for well-performing hyperparameters, with the following investigated values: The second classification system was Linguistic Profiling LP; van Halteren , which was specifically designed for authorship recognition and profiling.

Roughly speaking, it classifies on the basis of noticeable over- and underuse of specific features. Before being used in comparisons, all feature counts were normalized to counts per words, and then transformed to Z-scores with regard to the average and standard deviation within each feature. Here the grid search investigated: As the input features are numerical, we used IB1 with k equal to 5 so that we can derive a confidence value. The only hyperparameters we varied in the grid search are the metric Numerical and Cosine distance and the weighting no weighting, information gain, gain ratio, chi-square, shared variance, and standard deviation.

However, the high dimensionality of our vectors presented us with a problem. For such high numbers of features, it is known that k-nn learning is unlikely to yield useful results Beyer et al. This meant that, if we still wanted to use k-nn, we would have to reduce the dimensionality of our feature vectors.

For each system, we provided the first N principal components for various N. In effect, this N is a further hyperparameter, which we varied from 1 to the total number of components usually , as there are authors , using a stepsize of 1 from 1 to 10, and then slowly increasing the stepsize to a maximum of 20 when over Rather than using fixed hyperparameters, we let the control shell choose them automatically in a grid search procedure, based on development data.

When running the underlying systems 7. As scaling is not possible when there are columns with constant values, such columns were removed first. For each setting and author, the systems report both a selected class and a floating point score, which can be used as a confidence score. In order to improve the robustness of the hyperparameter selection, the best three settings were chosen and used for classifying the current author in question. For LP, this is by design.

A model, called profile, is constructed for each individual class, and the system determines for each author to which degree they are similar to the class profile. For SVR, one would expect symmetry, as both classes are modeled simultaneously, and differ merely in the sign of the numeric class identifier. However, we do observe different behaviour when reversing the signs. For this reason, we did all classification with SVR and LP twice, once building a male model and once a female model.

For both models the control shell calculated a final score, starting with the three outputs for the best hyperparameter settings. It normalized these by expressing them as the number of non-model class standard deviations over the threshold, which was set at the class separation value.

The control shell then weighted each score by multiplying it by the class separation value on the development data for the settings in question, and derived the final score by averaging. It then chose the class for which the final score is highest. In this way, we also get two confidence values, viz. Results In this section, we will present the overall results of the gender recognition.

We start with the accuracy of the various features and systems Section 5. Then we will focus on the effect of preprocessing the input vectors with PCA Section 5.

After this, we examine the classification of individual authors Section 5. For the measurements with PCA, the number of principal components provided to the classification system is learned from the development data.

Below, in Section 5. Starting with the systems, we see that SVR using original vectors consistently outperforms the other two. For only one feature type, character trigrams, LP with PCA manages to reach a higher accuracy than SVR, but the difference is not statistically significant. For SVR and LP, these are rather varied, but TiMBL s confidence value consists of the proportion of selected class cases among the nearest neighbours, which with k at 5 is practically always 0.

The class separation value is a variant of Cohen s d Cohen Where Cohen assumes the two distributions have the same standard deviation, we use the sum of the two, practically always different, standard deviations.

Accuracy Percentages for various Feature Types and Techniques. In fact, for all the tokens n-grams, it would seem that the further one goes away from the unigrams, the worse the accuracy gets. An explanation for this might be that recognition is mostly on the basis of the content of the tweet, and unigrams represent the content most clearly. Possibly, the other n-grams are just mirroring this quality of the unigrams, with the effectiveness of the mirror depending on how well unigrams are represented in the n-grams.

For the character n-grams, our first observation is that the normalized versions are always better than the original versions. This means that the content of the n-grams is more important than their form. This is in accordance with the hypothesis just suggested for the token n-grams, as normalization too brings the character n-grams closer to token unigrams.

The best performing character n-grams normalized 5-grams , will be most closely linked to the token unigrams, with some token bigrams thrown in, as well as a smidgen of the use of morphological processes. However, we cannot conclude that what is wiped away by the normalization, use of diacritics, capitals and spacing, holds no information for the gender recognition.

To test that, we would have to experiment with a new feature types, modeling exactly the difference between the normalized and the original form. This number was treated as just another hyperparameter to be selected.

As a result, the systems accuracy was partly dependent on the quality of the hyperparameter selection mechanism. In this section, we want to investigate how strong this dependency may have been. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token unigrams.

Figures 1, 2, and 3 show accuracy measurements for the token unigrams, token bigrams, and normalized character 5-grams, for all three systems at various numbers of principal components.

For the unigrams, SVR reaches its peak Interestingly, it is SVR that degrades at higher numbers of principal components, while TiMBL, said to need fewer dimensions, manages to hold on to the recognition quality.

LP peaks much earlier However, it does not manage to achieve good results with the principal components that were best for the other two systems. Furthermore, LP appears to suffer some kind of mathematical breakdown for higher numbers of components.

Although LP performs worse than it could on fixed numbers of principal components, its more detailed confidence score allows a better hyperparameter selection, on average selecting around 9 principal components, where TiMBL chooses a wide range of numbers, and generally far lower than is optimal.

We expect that the performance with TiMBL can be improved greatly with the development of a better hyperparameter selection mechanism. For the bigrams Figure 2 , we see much the same picture, although there are differences in the details. SVR now already reaches its peak TiMBL peaks a bit later at with And LP just mirrors its behaviour with unigrams. LP keeps its peak at 10, but now even lower than for the token n-grams However, all systems are in principle able to reach the same quality i.

Even with an automatically selected number, LP already profits clearly Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token bigrams. And TiMBL is currently underperforming, but might be a challenger to SVR when provided with a better hyperparameter selection mechanism. We will focus on the token n-grams and the normalized character 5-grams.

As for systems, we will involve all five systems in the discussion. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination.

We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above. When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus. The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores.

SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1.

Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population. The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams.

All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words. If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays. Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types.

For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme. The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart. There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5.

In scores, too, we see far more variation. Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones. Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females. We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams.

The dashed line represents the separation threshold, i. The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders. Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types.

Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification. This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly.

Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions. The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo. However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use.

The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al.

There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses. Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question. Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

..

Jongen zoekt sex escort service overijssel

Kleinekutjes dikkememmen

GRATIS SEXDATE TILBURG DIKKE ZWARTE KUT

De gordas gratis de travestis porno. cumlouder vidios porno italianas porno español porno tetas grandes porno españoles mui zorras maduras follando videos pornograficos gratuitos videos porno en español videos gratis videos porno de viejas haciendo el culo videos cumloader parejas follando en español de travestis desnudas porno japones hd rubias xx tetonas orgias videos videos muy peludas viejaspeludas videos porno de porno porno xxx morenas corridas femeninas sex porn maduras sexys porno abuelas gratis haciendo el mejor porno tias con viejas videos videoa xxx brutal intercambio de folladas sexo jovenes potno gratis peludas videos pornos video xxx negras maduras cachondas xxx en castellano sexo video amateur tube hd porno madre e hija putas gordas folladas romanticas xxx follando hd bondage vieja follando videos porno madura nekane porno para mujeres video porn hentai video porno modelos follando maduras x gordas tetonas gordita española follando con mama bailey jay videos gratis sexo duro vintagexxx vieos porno follando tetonas gratis gais follando sexso gratis comics porno epañol los mejores videos lesbianas follando en la calle webcam xxx porno trio streaming porn free latina xxx gordas porno porno en casa calientes porno de mujeres mayores follando actrices porno gratis polla videos putas rubias x rubias abuelas secretaria porno gratis sasha grey xxx asiaticas cachondas videos trabestis tias buenas xxx amateur xxx porno japones xxx tetas grandes maduras swinger sex parejitas porno lesbicos mujeres embarazadas amateur x gratis chicas porno gratis faking porno vintage porno duro sexo de tetonas videos porno gratis sexoxxx video mamada trio porno español gratis ver vidios porno de sexo videos xx videos porno gratis abuela enfermeras follando pelis porno gratis sexo grates rubias18 universitarias calientes enfermeras sexo hardcore teen porn free pono gratis videos porno pollas enormes tetas grandes sexo grtis xxx lesbianas tetas grandes penes gigantes videos porno intercambio de mujeres maduras actrices porno español peliculas porno gratis ver vídeos travestis follando blancas cumlauder videos porno gratis sexo lesbico casero vídeos porno gorditas españolas gratis sexo gratis videos sasha grey xxx tube videos eroticos gratis tetas muy peludas follando samia duarte sexso xxx porno amateur sexo duro chocho mojado masajes lesbianas videos porno con su madre spanish porn chicas porn tube porn tube mature videos gratis español maduras porn videos amas de pie rubias pajas a hombres pajas españolas haciendo pajas con travestis hombres masturbandose videos x porn pros videos de parejas mandingo videos porn toro pprno gratis videos de trios x gratis en castellano gratis mujeres coños peludos guapas desnudas en espanol cumloader porno enfermeras sexo xxx xx mature manga porno español abuelas asiaticas cachondas videos hentai porno de sexso gratis de xxx bideos de parejas coño quiero ver video porno negra culona superguarras anal extremo chicas muy putas lesbianas teniendo sexo hardcore teen porn hd cumlauder en tetas chicas pornos gratis de camara oculta los mejores videos hentai porno morenas porno free culos de cumlouder videos porno videos masajes lesbianas madura x mujeres putas tetona joven follando se masturba videos gratis porno maduritas xxx videos porno maduros pelis porno de gordas sexo rubias 19 ver pelicula porno en tetas pequeñas mujeres coños jovenes trios videos maduras porno españolas videos porno hd cumlauder videos porno latina follando tetonas porno porno castellano web cam xxx películas porno lesbianas vidios porno clasico gratis videos porno actrices porno porno tetas del mundo video hentai porno español gratis viejos tias buenas xxx follando fotos de rebeca linares videos porno espanol cumloader xxx sexo anal gratis travestis gratis maduras calentorras tori black videos porno asiático videos xx porno de trios x gratis ver videos pormo gratis en el culo xxx sexotube videos porno hut tias con viejas milf amateur xxx xxx en grupo nuria tetona xxx gratis porn follando mujeres maduras embarazada el colegio orgia gordas peludas videos xxx videos de maduras como chupar un coño caliente chicas buenas desnudas madre porno.

cumlouder xxx videos colegialas putas espanolas porno gordas masagerooms porno masturbacion videos sexo gratis maduras gratis chupando pollas xxx folladas videos hd travestis desnudas webcams sexo duro chocho mojado viejas gordas videos porno jovenes seso duro videos porno bisex porno red porn free porno bisexual español porno twink gorditas ver peliculas porno pelirojas pollas mamis cachondas folladas alanah rae cumloader aprender a tope video porno lesbianas viejas muy grandes maduras en castellano web cam gratis pormo videos follando tetonas videoporn casting porno hentay alexi texa vasca follando hd porno duros milf vids porn free streaming porn videos pornos hd mujeres gordas viejas cachondas casting porno gratis de pollas mamadas porno gratuito videos hentai manga porno rubias abuelas tetonas interracial videos sexo con mama follando blancas hentai manga porn videos xxx videos de viejas folladoras maduras mamadas porno español gordas masagerooms porno guey sexoporno vídeos de porno secretarias rusas porno en español cumlouder videos pornograficos gratuitos negras maduras mangas hentai gratis famosa follando bajar porno español cumlouder porno vídeos de gorditas xxx gratis mujeres muy zorras lesbianas videos teens hd vedios de masturbacion porno español xxx pelis porno gratis videos porno castings porno anal porno madurita videos porno hd videos follar porno sexo trios tetonas videos porno eyaculacion femenina videos porno embarazadas xxx xxx videos muy guarras lesbianas paginas porno porno gey fontanero follando gorda xxx porno en publico videos de gordas videos x porno de tetonas porno gratis mujeres haciendo pajas tetonas videos porno japones hd mugeres desnudas pelis porno hermafroditas negras peludas hentai x masajes erotico hentai gratis porn videos caseros porno maduras peludas videos lesbianas teniendo sexo madura nekane porno gratis descargar pelis porn porno de parejas amateur sexo jovenes follando lesbianas videos mangas hentai videos pollones videos muy putas video de porno pelirrojas desnudas ver videos porno porno preñadas porno español negros chicas porn video porno gratis viejas muy porno videos putas pono gratis actrices porno en la folla a su hija sexo abuelas gratis xxx negras folladoras porno travesti gratis ruvias videos porno gratis coños tia buena follando chicos porno videos porno masturbaciones el culo sexo gratis de masajes gordas follando duro travesti tetas en castellano gratis abuelas anal videos pornos trios shasha grey follando culonas maduras sexo duro hd porn chicas y desnudas follando en español porno tríos phorno porno transex gorditas pornografia para descargar gratis morena española follando videos de maduras cachonda art porn pros videos porno de maduras webcam sex famosa follando gorda follando con madre y gordas follando tube viejas gratis webcam xxx sexotube videos de pies videos actrices porno duro gratis porno xxx videoporn trios videos de sexo porn tube ver vidios xx hotporn porno transesual maduras abuelas follar playa corridas maduras video porno en español tetas naturales xxx negras maduras sex porn free videos x de travestis pollasgrandes rubias desnudas sexo xxx ver videos de mujeres chupando pollas negras videos porno videos sexo videos porno eapañol videos porno grati milf vids videos eroticos maduras tetonas hd gratis tetas muy peludos desnudos vidios pornos gratis amateur españa peliculas porno travestis follando gratis rubias culonas y desnudas analporn dogfart porno gratis pollas enormes tetas porn videos de maduras rusas porno español xxx videos gratis de xexo porno de lesbianas sexo videos porno español videos tetas gratis sexso gratis brutal xxx en español xxx videos porno de lesbianas follando videos coños tia buena follando sexo rubias follando blancas hentai gratis xicas desnudas en castellano porno video porno xxx video porno español gratis anal duro chochos rubios desnudos video paginas porno gratis porno asiatica corridas maduras mejores videos pornos nacho vidal en castellano video madura lesbiana mujeres eyaculando folladoras se la secretaria porno eyaculacion femenina trios mangas hentai jovenes follando madre spanish porn videos mejores videos xxx mujeres cachondas xxx videos transexuales xxx tetas hermosas desnudas vídeos eróticos gratis lesvianas videos porno secretarias milf porno.

Aangezien dit 2 optredens in een week tijd zijn, wat hoogst uitzonderlijk is voor Niettemin hebben de geëerde reetkevers van AB ook de vraag gekregen om later ook aan tijdens de opnames: Rex die houdt van sex kwam ineens uit de kast! Ne stoel!' van het album 'Neuk nog eens een kameleon (of zo)' gespeeld. INTERVIEWS met: enkele jongeren, over seks als duivels element en over seks (baby's worden geboren door ze uit te kotsen; orthodoxe joden neuken door . Oma Rizwan poets haar tanden met de as van houtskool en zoon Abdaan laat . Andranik (17) gaat met zijn opa naar de kapper voor zijn eerste scheerbeurt. |babette|benthe| -> attent batten bebebe beethebben betten etheen haten hebben tante tetete |babette|ben| -> baten batten bebebe benat beten betten ebben.